• ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
Νέα News
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Νέα News
No Result
View All Result

ΕΦΥΓΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ..

16 Νοεμβρίου, 2019
in ΔΙΑΦΟΡΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

ΕΦΥΓΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Πέθανε η τραγουδίστρια των 70’s και των 80s Ρένα Πάντα, μια σημαντική και γνώριμη «φωνή» του ελληνικού τραγουδιού.

Την είδηση του θανάτου της δημοσιοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο ηθοποιός και πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Όπως έγραψε ο ίδιος, η τραγουδίστρια εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της.

«Ακόμα ένα δυσάρεστο. Λίγη ώρα πριν βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της η γλυκιά τραγουδίστρια των 70’80 Ρένα Πάντα… Δοκιμαζόταν τελευταία πολύ…

Σε λίγο θα διοργανωνόταν εκ νέου συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα προς βοήθειά της… Δεν προλάβαμε… Ακόμα ένα θύμα της μεγάλης κρίσης που μαστίζει την πατρίδα μας. Αντίο γλυκιά μας Ρένα» έγραψε ο ηθοποιός.

Η Ρένα Πάντα είναι κόρη του τραγουδιστή Αλέκου Πάντα.

Τα τελευταία χρόνια η Ρένα Πάντα ζούσε απομονωμένη στο διαμέρισμά της στα Πατήσια, προσπαθώντας να ανταπεξέλθει στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε αλλά και στη σκληρή μάχη της με τον καρκίνο.

«Δεν έχω χρήματα, έχω να εργαστώ δέκα χρόνια και κάνω περιστασιακές δουλειές, τετράωρης απασχόλησης. Θα μου πείτε ότι πέρασα δόξες και πολλά λεφτά βρέθηκαν στα χέρια μου.

Τότε ήμουν νέα, κι όλοι κάνουμε λάθη, πόσο πρέπει να τιμωρηθώ ακόμα… Κοιτάζω γύρω μου εδώ στο σπίτι τους χρυσούς δίσκους, τα εξώφυλλα και τις φωτογραφίες με τους διάσημους εκείνης της εποχής και κλαίω.

Τότε ήταν ένα όνειρο. Τώρα όμως; Βλέπετε, δεν έχω οικογένεια, δεν παντρεύτηκα ποτέ και δεν απέκτησα παιδιά», είχε πει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της, τον Ιούλιο του 2018.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μαζί με τον ηθοποιό Σπύρο Θεοδόση είχαν ξεκινήσει την προετοιμασία για να διοργανωθεί μια μεγάλη συναυλία, με σκοπό όλα τα έσοδα από τη βραδιά να προσφερθούν για τη οικονομική ενίσχυση της Ρένας Πάντα..cnn.gr

Facebook Σχόλια
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Previous Post

Γιατί και πώς να μελετάει κανείς την Αγία Γραφή καθημερινά

Next Post

Άγιος Ματθαίος Απόστολος: Μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας σήμερα 16 Νοεμβρίου

Next Post

Άγιος Ματθαίος Απόστολος: Μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας σήμερα 16 Νοεμβρίου

«Γιατί Κύριε Κράτος;»: Ένας Καφετζής Από Το Αγρίνιο Γίνεται Viral Στο Διαδίκτυο

Like Us !

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Εορτολόγιο







  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr

No Result
View All Result
  • ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr