ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΕΦΥΓΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Σε ηλικία 76 ετών άφησε την τελευταία της πνοή.

Θρήνος στο Χόλιγουντ καθώς σε ηλικία 76 ετών πέθανε χτυπημένη από τον κορονοϊό η Carol Sutton, πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ανθισμένες Μανόλιες».

Η 76χρονη ηθοποιός νοσηλευόταν εδώ και αρκετές εβδομάδες σε κρίσιμη κατάσταση στο Touro Infirmary της Νέας Ορλεάνης, ωστόσο «έφυγε» μετά από επιπλοκές του ιού.

Τα θλιβερά νέα ανακοίνωσε η δήμαρχος της πόλης, LaToy Cantrell: «Η Carol Sutton ήταν η βασίλισσα του θεάτρου της Νέας Ορλεάνης, τιμώντας την πόλη μας για αρκετές δεκαετίες. Θα την θυμόμαστε για πάντα για την παρουσία της και τους φοβερούς χαρακτήρες που ερμήνευσε», ανέφερε η ανακοίνωση.

Το 2012 είχε τιμηθεί από τη Νέα Ορλεάνη με το Lifetime Achievement Award, ενώ είχε αποκτήσει δυο παιδιά, τον Archie και την Aunya.

 Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός

Πέθανε η ηθοποιός Natalie Desselle-Reid μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο του παχέος εντέρου στα 52 της. Ακόμα ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό αγαπημένου ηθοποιού από το «Mad Max».

«Με εξαιρετικά βαριές καρδιές μοιραζόμαστε την απώλεια της όμορφης Natalie μας σήμερα το πρωί. Ήταν ένα λαμπρό φως σε αυτόν τον κόσμο. Μια βασίλισσα. Μια εξαιρετική μητέρα και γυναίκα», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειά της.

Έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της ταινίας «B * A * P * S» του 1997. Ήταν παντρεμένη και είχε αποκτήσει τρία παιδιά. Η Natalie Desselle-Reid άφησε πίσω της τον σύζυγό της, Leonard και τα 3 τους παιδιά.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button