ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΕΦΥΓΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 84 ετών άφησε σήμερα ο ηθοποιός Χριστόφορος Καζαντζίδης έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή με ανάρτηση στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε την ανάρτηση του:

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 84 ετών άφησε σήμερα ο ηθοποιός Χριστόφορος Καζαντζίδης έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή με ανάρτηση στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας:

«Έφυγε σήμερα απο κοντά μας ο αγαπημένος σπουδαίος συνάδελφός μας Χριστόφορος Καζαντζιδης μετα απο μεγαλη μάχη με τον καρκινο…Απογονος μεγαλης γενιας μπουλουκτζήδων, γεννηθηκε μεσα σε αυτα

στις 7-1-36, με λαμπρη καριέρα στο θεατρο και σημαντικό στελεχος του ΚΘΒΕ για πολλα χρόνια.Ενεργος δραστηρια στο ΤΑΣΕΗ κ τελευταιος σύζυγος της σπουδαιας κι αλησμονητης Σοφίας Ολυμπίου.

Μετα απο επιθυμία του ιδίου δεν θα τελεσθει καμμίας μορφης κηδεια..Θα σε θυμομαστε με αγάπη αγαπημένε μας Χριστόφορε…».

Ο γνωστός ηθοποιός Χριστόφορος Καζαντζίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών, ύστερα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός με λαμπρή καριέρα στον χώρο του θεάτρου ήταν παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό, Σοφία Ολυμπίου.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button