ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

ΕΦΥΓΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Ένας από τους αγαπημένους ερμηνευτές της δημοτικής μουσικής, έφυγε από τη ζωή στα 67 του χρόνια.Ξαφνικά. Απότομα.

Και είχε τόσα πολλά ακόμη να προσφέρει στην τέχνη που τόσο αγαπούσε. Το παραδοσιακό τραγούδι.

Ο εξαιρετικός Νίκος Κουφοδημόπουλος δεν είναι πλεόν ανάμεσά μας. Θα κηδευτεί την Τρίτη  16/6/20 και ώρα  6.30 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης Τρικάλων.

Καταπέλτης η γιαγιά της Μαρκέλλας: «Δεν την αφήνω ούτε στη μάνα της να πάει, ούτε…”

Καταπέλτης ήταν η γιαγιά της 10χρονης. Η γυναίκα που μεγαλώνει την Μαρκέλλα, ξεκαθάρισε πώς δεν πρόκειται να την αφήσει, ενώ σε σχέση με την εξαφάνιση δεν της είχε αναφέρει τίποτα σχετικά με το αν την είχε πλησιάσει κάποιος στο σχολείο.

Η γιαγιά της είναι πάντα στο σχολείο και την περίμενε να σχολάσει. «Τη Μαρκέλλα δεν την αφήνω ούτε στη μάνα της να πάει ούτε πουθενά», δήλωσε χαρακτηριστικά η γιαγιά μιλώντας στην τηλεόραση του Star.

Να σημειωθεί πως στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης μπαίνει το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει η μικρή Μαρκέλλα, μετά την μυστηριώδη εξαφάνισή της η οποία κράτησε σχεδόν δύο ημέρες.

Για την εξαφάνιση μίλησε και ο 10χρονης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έκανε ό,τι μπορούσε για τον εντοπισμό της αδερφής του.

«Από την πρώτη στιγμή τα αδέρφια και η οικογένεια είναι δίπλα στη Μαρκέλλα. Τρέχουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις οργανώσεις, και το Χαμόγελο του Παιδιού, που βοηθούν.

Απλά θέλω να κάνω ένα ερώτημα: Πώς γίνεται κάποιος να κρίνει ποιο είναι το σωστό για την αδερφή μου; Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αυτή την κατάσταση.

Υπάρχω και εγώ και η αδερφή μου που μπορούμε να πάρουμε την επιμέλεια. Αν δεν εξεταστούμε, έχουμε δουλειά, έχουμε σπίτι, ποιος θα το κρίνει;», δήλωσε.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button