ΔΙΑΦΟΡΑ

«Έφυγε» από ανακοπή ο Νίκος Τασσιός

«Έφυγε» από ανακοπή ο Νίκος Τασσιός

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Θλίψη στην πόλη της Λαμίας, με τον χαμό ενός ακόμη αγαπητού προσώπου.

Ο 61χρονος Νίκος Τασσιός, δεν είναι πια κοντά μας, αφού «έφυγε» από ανακοπή την Τετάρτη τα ξημερώματα.

Με πολυετή παρουσία στον χώρο της εστίασης, τόσο στο γρήγορο-αλλά ποιοτικό- φαγητό, όσο και στους εκλεκτούς μεζέδες, ο Νίκος έχει ταΐσει με τα χεράκια του ολόκληρη την Φθιώτιδα, αφού εκτός από την πόλη της Λαμίας έχει δραστηριοποιηθεί και στην Ανατολική Φθιώτιδα.

Ακούραστος και δουλευταράς, όπως και ο αδερφός του ο Κώστας, με καταγωγή από την Ευρυτανία αφήνει πίσω του την σύζυγό του Βάσω και δύο παιδιά.

Εις το επανιδείν φίλε Νίκο!

Θρήνος για τον Κώστα – Νεκρός στα 36 του. Σε λίγο η κηδεία

Θλίψη σκόρπισε στην Πάτρα ο θάνατος του Κώστα Μπάτραλη, σε ηλικία 36 ετών. Τα τελευταία 17 χρόνια της ζωής του παρέμεινε καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του.

Πίσω του αφήνει τον πατέρα του Κωνσταντίνο αλλά και την αδελφή του, Αφροδίτη. Η κηδεία του θα γίνει σήστον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Β΄Δημοτικό Κοιμητήριο.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button