ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Άντι Γκόραμ

Η πρόβλεψη των γιατρών δυστυχώς επαληθεύτηκε και ο θρυλικός τερματοφύλακας των Ρέιντζερς, Άντι Γκόραμ, έφυγε από την ζωή στην ηλικία των 58 ετών. Ο Γκόραμ αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς η επιθετική φύση του καρκίνου που τον είχε προσβάλει δεν του άφησε περιθώρια αποθεραπείας.

Μάλιστα οι γιατροί του είχαν δώσει περιθώριο ζωής μερικών εβδομάδων μετά τη μετάσταση στους λεμφαδένες, με τον ίδιο να δημοσιοποιεί την πρόβλεψη που εντέλει επαληθεύτηκε, σοκάροντας ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα. Ο σπουδαίος γκολκίπερ αποτελεί ένα από τα πιο «χρυσά» ονόματα στην ιστορία των Ρέιντζερς, έχοντας φορέσει τα γάντια τους εκατοντάδες φορές.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1981 στην Όλντχαμ και μετέπειτα χάραξε μια σπουδαία πορεία ως το 2004, περνώντας από τις Χιμπέρνιαν, Ρέιντζερς, Νοτς Κάουντι, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μάδεργουελ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κόβεντρι, Όλντχαμ, Κουίνς Οφ Δε Σάουθ και Έλγκιν Σίτι. Μετά την απόσυρσή του ακολούθησε καριέρα προπονητή τερματοφυλάκων σε ομάδες της Σκωτίας, με την ομάδα της Ερντριόνιανς να αποτελεί τον τελευταίο σταθμό του.

Άρης: Πέθανε ο Δεδέογλου

Σε θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια του Άρη καθώς απεβίωσε ο Σεραφείμ Δεδέογλου.

Την είδηση γνωστοποίησε ο πρόεδρος των Βετεράνων του Άρη, Γιάννης Βένος γράφοντας: “Έφυγε από την ζωή, ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΔΕΔΕΟΓΛΟΥ, ένας γνήσιος παράγοντας μιας άλλης, όμορφης και ρομαντικής εποχής, που μοναδικό του μέλημα, ήταν η προσφορά προς τον σύλλογο….ένας πιστός, ανιδιοτελής και αφοσιωμένος στρατιώτης, στην υπηρεσία του ΑΡΗ μια ολόκληρη ζωή! Διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ το 1990-91.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του…

Καλό ταξίδι Πρόεδρε…. Καλό παράδεισο….” Ο Δεδέογλου είχε διατελέσει πρόεδρος της ΠΑΕ τη σεζόν 1990-91. Ένας τολμηρός και ευφυής επιχειρηματίας, δημιουργός των μεγάλων ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, Mediterranean Palace και Grand Hotel Palace, του ομίλου “The Luxury Hotels”, ενώ είχε και πλούσιο φιλανθρωπικό έργο στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button