ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάνος Δελούκας

Έφυγε απ’ο τη ζωή ο Μάνος Δελούκας πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Αχαιός στην καταγωγή. O εκλιπών καταγόταν από την Ακράτα.

Στο μήνυμά του για τήν απώλειά του, ο Δημήτρης Κατσικόπουλος έγραψε στο facebook:

“Καλο ταξιδι Μανο.

Εφυγες 18 Οκτωβρη. Ανημερα της Ιστορικης νικης του ΠΑΣΟΚ.

Μιας νικης που αλλαξε την Ελλαδα και για την οποια ειχες συμβαλει και εσυ με τους αντιστασιακους αγωνες σου.
Ησουν εντιμος, ειλικρινης, αληθινος. Ενα κοσμημα χαρισματικο και υποδειγμα ηθους.
Ο Μανος Δελουκας διετελεσε βουλευτης Ιουνιο 89- Νοεμβριο 89”.

Ανείπωτος πόνος – Νεκρή μόλις στα 34 της χρόνια η Βάσω Λάκου

Ένας υπέροχος άνθρωπος με το χαμόγελο στα χείλη από μικρό παιδί μέχρι και τα 34 της χρόνια, πρόθυμη πάντα να βοηθήσει τον συνάνθρωπο, τον φίλο, την οικογένειά της.

Με μία πάρα πολύ δυσάρεστη είδηση ξύπνησε η κοινωνία της Ελασσόνας, αφού η Βάσω Λάκου έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τους συνανθρώπους και τους φίλους της.

Η Βάσω σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις και εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στη Κω. Παρουσίασε σε σύντομο χρονικό διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έδωσε τιτάνια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς όμως χωρίς να τα καταφέρει.

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button