ΔΙΑΦΟΡΑ

“Έφυγε” από τη ζωή στα 68 του ο Λαρισαίος Γεώργιος Καλούμενος

Απεβίωσε χθες Πέμπτη μετά από χρόνια μάχη με την επάρατη νόσο σε ηλικία 68 ετών ο Γεώργιος Καλούμενος.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου Ν. Κοιμητηρίου Λάρισας και ώρα 2 μ.μ.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη μητέρα του, τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Παρακαλούμε αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Κιβωτός του Κόσμου στη μνήμη του αγαπημένου μας.

Νεκρός πρίν απο λίγο ο δημοσιογράφος Κώστας Βαστάκης

Θλίψη στον χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ, καθώς έφυγε από τη ζωή πρίν απο λίγο από κορονοϊό ο Κώστας Βαστάκης . Ο δημοσιογράφος πέθανε από κορονοϊό, λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο Κώστας ήταν επί πολλά χρόνια στον χώρο της αθλητικής ενημέρωσης και στον κλασικό αθλητισμό προσφέροντας παρά πολλά. Ήταν παντρεμένος και είχε δύο γιους, τον Θανάση και τον Μάριο.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου από το Κοιμητήριο Ανθήλης στις 12:00 το μεσημέρι.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button