ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε από την ζωή ο ιατρός Θάνος Γιαννόπουλος

Επί σειρά ετών Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Πύργου

Φτωχότερη είναι η κοινωνία του Πύργου καθώς «έφυγε» ο ιατρός-ουρολόγος και επί σειρά ετών Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Πύργου, Θάνος Γιαννόπουλος. Ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος , ιδιαίτερα αγαπητός που πρόσφερε πάντα αγόγγυστα τη βοήθειά του, με καλοσύνη και χαμόγελο σε κάθε ασθενή. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. ΨΗΦΙΣΜΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Ηλείας συνήλθε εκτάκτως, σήμερα Παρασκευή 22-07-2022 μετά την απροσδόκητη και θλιβερή είδηση του θανάτου του Αντιπροέδρου του ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Ουρολόγου

ο οποίος υπήρξε ενεργό και εκλεκτό μέλος του Συλλόγου μας αλλά και της κοινωνίας μας, με μεγάλη επιστημονική και κοινωνική προσφορά για συνολικά 37 χρόνια, προσφέροντας τις ιατρικές του υπηρεσίες ως Ουρολόγος αρχικά στο ιδιωτικό του ιατρείο και στην συνέχεια στην Ουρολογική Κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας του Πύργου του Γ.Ν. Ηλείας όπου κατείχε τη θέση του Διευθυντή. Όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχε με σθένος και αγάπη στα κοινά του Συλλόγου μας εκλεγείς κατ΄ επανάληψη στο Δ.Σ., καταλαμβάνοντας πολλές φορές τη θέση του Γεν. Γραμματέα του Δ.Σ., αλλά και ως εκπρόσωπος του Συλλόγου μας στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου από τον Νοέμβριο του 2020.

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα τα κάτωθι:

Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στη νεκρώσιμη ακολουθία
Να εκφράσει και δημόσια τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος
Nα κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του καθώς και χρηματικό ποσό σε κοινωφελές ίδρυμα
Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο
Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στη σύζυγο και τα τέκνα του
Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Ηλείας αλλά και όλα τα μέλη του Συλλόγου, απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στη σύζυγο και τα παιδιά του αγαπητού ιατρού, συναδέλφου και φίλου μας και διαβεβαιώνουν ότι η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή σε όλους μας.

Καλό σου Ταξίδι στην αιωνιότητα αγαπητέ συνάδελφε Θάνο. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Τραγωδία στο Βόλο: Πέθανε ο 47χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία

Τραγωδία: Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν σε κατασκευή θερμοκηπίου στον Βόλο και ακούμπησε σωλήνα σε καλώδια.
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 47χρονος στον Βόλο, το μεσημέρι της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 15:00. Ο άτυχος άνδρας έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα που κατασκεύαζε ένα θερμοκήπιο, μεταξύ των οδών Αϊδινίου και Κροκίου.

Ο σωλήνας που κρατούσε ο 47χρονος Γεωργιανός ήρθε σε επαφή με καλώδιο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο με σοβαρότατα εγκαύματα σε μεγάλο μέρος του σώματός του. Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής στις 9:30.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο, ο 47χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και διασωληνώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr η τεχνική εταιρία στην οποία εργαζόταν ανέλαβε τις διαδικασίες, γιατί ο άτυχος 47χρονος δεν είχε συγγενείς.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button