ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Τελικά δεν τα κατάφερε ο ο γνωστός κομμωτής Βασίλης Τσαχλής

Δεν τα κατάφερε τελικά μετά από πολλές ενδονοσοκομειακές μολύνσεις στο νοσοκομείο και τελικά πέθανε. Ο νεκρός είχε μια κόρη, την Αθανασία.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στις 3 μ.μ. την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου. Η Βασιλική της Κοίμησης της Θεοτόκου στην παραλία της Πάτρας και η τάφη του θα γίνει στο Κοιμητήριο της Παραλίας.

Ο ατυχής κουρέας Βασίλης Τσαχλής διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο και πέθανε κατά τη διάρκεια ενός τετραμήνου αγώνα ζωής. Είναι μόνο 44 ετών. Αξιολύπητο.

Καλό ταξίδι Βασίλη..

Θρήνος – Νεκρή η Κατερίνα Παπαγεωργίου. Την “έλιωσε” ο καρκίνος

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 59 ετών άφησε χθες το πρωί, νοσηλευόμενη σε ιδιωτική κλινική στη Λάρισα, η Κατερίνα Παπαγεωργίου.

Η άτυχη γυναίκα που φέρεται να αντιμετώπιζε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σοβαρό πρόβλημα υγείας και έδινε τη δική της “μάχη” με τον καρκίνο. Όμως δεν τα κατάφερε.Η κηδεία της θα γίνει σε λίγη ώρα από τον Ιερό ναό Αναλήψεως του Χριστού στον Βόλο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο σύζυγός της Δημήτρης και τα παιδιά τους Κωνσταντίνος και Απόστολος επιθυμούν αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button