ΔΙΑΦΟΡΑ

Ονομάστηκε το πιο επιβλαβές ψωμί: είναι καλύτερο να αποκλειστεί από τη διατροφή

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια ανθρώπινη διατροφή χωρίς ψωμί. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα προϊόντα αρτοποιίας ασφαλή για την ανθρώπινη υγεία.

Οι γιατροί αποκαλούσαν το πιο επιβλαβές ψωμί. Οι ειδικοί συμβουλεύουν να το αποκλείσετε από τη διατροφή. Μιλάμε για λευκό ψωμί από αλεύρι ανώτερης ποιότητας. Η σύσταση των ειδικών δημοσιεύεται σε πηγές του Διαδικτύου.

Οι επιστήμονες σημειώνουν ότι σε ένα τέτοιο προϊόν αρτοποιίας δεν υπάρχει κέλυφος σιτηρών και διαιτητικές ίνες. Το προϊόν στερείται επίσης βιταμίνης Β.

Επιπλέον, το λευκό ψωμί που παρασκευάζεται από αλεύρι υψηλής ποιότητας περιέχει μεγάλη ποσότητα αμύλου, αλατιού και ζάχαρης.

Μην ξεχνάτε ότι το προϊόν αποτελείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από υδατάνθρακες. Έτσι, οι γιατροί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τα οφέλη για την υγεία του ψωμιού σίκαλης είναι πολύ μεγαλύτερα. Αυτό το προϊόν περιέχει πολύ περισσότερες βιταμίνες και άλλες χρήσιμες ουσίες.

Επιπλέον, το ψωμί σίκαλης έχει ευεργετική επίδραση στη λειτουργία του εντέρου. Ωστόσο, η χρήση του δεν συνιστάται για γαστρίτιδα και έλκη. Οι πιο χρήσιμοι ειδικοί ονόμασαν γκρίζες ποικιλίες ψωμιού, οι οποίες περιέχουν και αλεύρι σίκαλης και σίτου.

Φωτογραφία: © Belnovosti

πηγη kipos.firenews.video

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button