ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη – Εύβοια: Πέθανε ανήμερα Μεγάλου Σαββάτου ο 49χρονος από τα Ψαχνά που είχε εγκαταλειφθεί σε τροχαίο στην Έξω Παναγίτσα

Έφυγε από την ζωή το Απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, ο 49χρονος Νίκος Μπισμπικόπουλος, από τα Ψαχνά, ο οποίος είχε εγκαταλειφθεί τραυματισμένος σε τροχαίο στην Έξω Παναγίτσα το βράδυ του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου 2021, όταν σαν εργαζόμενος του Super Market Τερτίπης, προσπάθησε να περάσει την διάβαση πεζών ακριβώς έξω από το κατάστημα Δείτε εδώ > Ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 18/12 στην Χαλκίδα.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 20.20, ο Ι. Μ. τραυματίστηκε σοβαρά όταν περνώντας διάβαση πεζών παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο και έπειτα τον εγκατέλειψε. Σοκαρισμένοι περαστικοί άκουσαν τον εκκωφαντικό ήχο της σύγκρουσης και βρέθηκαν αμέσως στο σημείο, όπου κάλεσαν την Τροχαία και το ΕΚΑΒ.

Στις 20.30 εθελοντικό όχημα της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης έσπευσε στο σημείο ώστε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν περιπολικά της Τροχαίας Χαλκίδας και Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο άνδρας φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας ενώ οι αστυνομικοί της Τροχαίας συλλέγουν αυτήν την ώρα πληροφορίες για το συμβάν ώστε να εντοπίσουν τον οδηγό που εγκατέλειψε το θύμα.

 

Σοκαρισμένοι περαστικοί άκουσαν τον εκκωφαντικό ήχο της σύγκρουσης και βρέθηκαν αμέσως στο σημείο, όπου κάλεσαν την Τροχαία και το ΕΚΑΒ. Στις 20.30 εθελοντικό όχημα της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης έσπευσε στο σημείο ώστε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν περιπολικά της Τροχαίας Χαλκίδας και Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 49χρονος έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Στην Τροχαία Χαλκίδας βρέθηκε δύο ημέρες αργότερα ο 40χρονος οδηγός που παρέσυρε τον 49χρονο Νίκο στην Έξω Παναγίτσα και τον άφησε αιμόφυρτο, συνοδεία του δικηγόρου του ώστε να απολογηθεί.

Ο 49χρονος Νίκος Μπισμπικόπουλος, νοσηλευόταν μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο 23/04/22 στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

πηγη eviathema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button