ΔΙΑΦΟΡΑ

“Δεν πήγα στον επιτάφιο, δεν έβαψα αυγά, δεν θα κάνω Πασχαλινό τραπέζι. Μαζεύω λεφτά για το ρεύμα…”

Εξομολόγηση: Η αγανάκτηση Ελληνίδας για τις τιμές ρεύματος

Μεγάλα οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουν πολίτες, οι οποίοι είδαν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ να ξεφεύγουν και ξεσπούν κατα της κατάστασης:

Επειδή ακριβώς θέλω να κρατήσω το φως της αλήθειας μεσα μου όπως διαβαζω στις ευχες των ημερων, ηθελα να σας αποκαλυψω ότι φέτος, δε μπόρεσα να παω στην περιφορα του επιταφίου, δεν εβαψα αυγα αλλά αγορασα μερικά έτοιμα για το καλό, δε ξερω που θα κανω ανάσταση και Κυριακη του Πάσχα. Εχω εναν καημο μεσα μου για ολα οσα συμβαίνουν γυρω μας τον τελευταίο καιρό και δεν εχω διάθεση για τιποτα.

“Δεν πήγα στον επιτάφιο, δεν έβαψα αυγά, δεν θα κάνω Πασχαλινό τραπέζι. Μαζεύω λεφτά για το ρεύμα…”

 

Ουτε φυσικά μπορώ να τον καταπιώ η να τον αγνοήσω. Μαζευω να πληρωσω το λογαριασμο του ρευματος και δε θα κανω φετος το πασχαλινο τραπεζι που έκανα συνήθως γιατί κι αυτο μπελάς μου φαίνεται, ουτε θ αγορασω δωρα για τα παιδια. Αντιθετως θα κρατησω το χαρτζιλικι που τους εδωσε η γιαγια για να τσονταρω στα 835 του ρευματος. Ολοι θα ψησετε τ αρνακια στη σουβλα, καπου θα πάτε, κατι θα κανετε για να ξεχασετε και για να μη φανει οτι δε κανατε και τιποτα, αλλα μεσα σας ολοι πιστευω οτι νιωθετε πανω κατω το ιδιο κενο.

Η συνέχεια της εξομολόγησης: “Είμαστε άνθρωποι υγιείς με όρεξη για δουλειά και δε ξέρει κανείς πως φτάσαμε εδώ”

Να δουλεύουμε σκληρα για να πληρωνουμε μονο λογαριασμους. Στα 50 να μας χαρτζιλικωνουν οι γονεις μας. Ο εχθρος αόρατος στο μεταξυ. Οσο και να δειχνουμε τα ωραια μας τσουρεκια και τ αυγα.κι οσα χαμογελα κι αν απαθανατίσουμε στο πασχαλινο μας τραπεζι μεσα μας νιωθουμε λιγο πολυ το ιδιο. Ολοι μας. Θα μου πειτε: και τι; με την απελπισία κερδισε κανείς τιποτα; Η αληθεια ειναι πως οχι. Αλλα δε χρειαζεται να κοροϊδεύουμε τους αλλους.

“Δεν πήγα στον επιτάφιο, δεν έβαψα αυγά, δεν θα κάνω Πασχαλινό τραπέζι. Μαζεύω λεφτά για το ρεύμα…”

Πολυ περισσότερο τον ίδιο μας τον εαυτο! Ζητω συγγνωμη αν σας προβληματισα γιατι δε συνηθιζω τετοια συμπεριφορά αλλα είχα ενα ξέσπασμα κι ήθελα να το βγάλω απο μέσα μου για να μη μου κάνει κακό. Σε λιγη ώρα θα μαι σιγουρα καλύτερα.

Πηγή: singlewoman.gr πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button