ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε ξαφνικά ο παπά Μανώλης Κανακαράκης!

Έφυγε ξαφνικά ο εφημέριος του Αμπελούζου, παπά Μανώλης Κανακαράκης!

Έφυγε ξαφνικά για το “μεγάλο ταξίδι” σήμερα Τρίτη το μεσημέρι ο εφημέριος του Αμπελούζου παπά Μανώλης Κανακαράκης . Το κενό του θα είναι δυσαναπλήρωτο καθώς ήταν αγαπητός τόσο στο χωριό όπου ήταν εφημέριος όσο και στα Καπαριανά όπου διέμενε.

Αμέσως μετά την πρωινή λειτουργία πήγε στο σπίτι του για να ξεκουραστεί όμως εκεί όπου καθόταν στον καναπέ ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μην προλάβει…Ο παπά Μανώλης ήταν παντρεμένος με την συνταξιούχο εκπαιδευτικό Ελένη Τσαφούρου και είχαν τρία παιδιά , δύο κορίτσια και ένα αγόρι. Ο ίδιος φαίνεται ότι έπασχε από καρδιακή νόσο ωστόσο ήταν πάντα προσεκτικός.

Το apopsilive.gr εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην γυναίκα και τα παιδιά του

πηγη apopsilive.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button