ΔΙΑΦΟΡΑ

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Η 15χρονη έσφαξε τη μάνα της – Ομολόγησε και ο 17χρονος

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία πίσω από το άγριο έγκλημα.

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της δολοφονίας της άγριας δολοφονίας της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα, καθώς η 15χρονη κόρη της και ο 17χρονος φίλος της ομολόγησαν πως εκείνοι την έσφαξαν.

Σύμφωνα με το CNN Greece και την αστυνομική συντάκτρια, Μίνα Καραμήτρου, οι δυο ανήλικοι «έσπασαν» κατά την ανάκριση και ομολόγησαν το άγριο έγκλημα. Όπως πρώτο αποκάλυψε το newsbomb.gr, οι δυο ανήλικοι εντοπίστηκαν στις Σέρρες το απόγευμα της Κυριακής.

Όπως είπε στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών η δράστρια, δεν άντεχε την καταπίεση και τους τσακωμούς με την 50χρονη μητέρα της και αποφάσισε μαζί με τον 17χρονο φίλο της να τη σκοτώσουν.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ζήτησαν τη βοήθεια ενός ακόμη 17χρονου Έλληνα.

Το τελευταίο διάστημα στο διαμέρισμα της 15χρονης διέμενε και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της.

Την ημέρα της δολοφονίας η 50χρονη κοιμόταν στο δωμάτιό της, όταν άνοιξαν την πόρτα στον 17χρονο Έλληνα και τη μαχαίρωσαν.

Έπειτα προσπάθησαν να τη μεταφέρουν με ένα σεντόνι σε άλλο σημείο και όταν δεν τα κατάφεραν, την άφησαν νεκρή στο διαμέρισμα και εξαφανίστηκαν.

Η 15χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι δεχόταν συνέχεια παρατηρήσεις από τη μητέρα της και ότι μάλιστα το τελευταίο διάστημα της είχε πει ότι θα την έκλεινε σε αναμορφωτήριο.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η 50χρονη εντοπίστηκε μαχαιρωμένη στην τραχηλική χώρα και στο πρόσωπο μέσα στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα, το περασμένο Σάββατο.

Μια συγγενής της, που ανησύχησε όταν δεν απαντούσε το θύμα στα τηλεφωνήματα, ειδοποίησε την αστυνομία, και όταν οι Αρχές άνοιξαν την πόρτα, βρέθηκαν μπροστά στο πτώμα της 50χρονης.

Η γυναίκα ήταν δεμένη πισθάγκωνα ενώ η κόρη της είχε εξαφανιστεί.

Λίγα 24ωρα μετά και συγκεκριμένα την Κυριακή, η 15χρονη εντοπίστηκε να κοιμάται σε ένα αυτοκίνητο στις Σέρρες μαζί με έναν 17χρονο Ρουμάνο.

Οι Αρχές πραγματοποιούσαν έλεγχο ρουτίνας λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας και εκεί εντοπίστηκαν οι δυο ανήλικοι.

Έπειτα από ερωτήσεις αστυνομικών φέρονται να ομολόγησαν πως σκότωσαν την 50χρονη στην Αγία Βαρβάρα και προσπάθησαν να διαφύγουν στη Βόρεια Ελλάδα.

Οι δυο ανήλικοι δολοφόνοι μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ όπου και πραγματοποιήθηκε και το κύριο μέρος της ανάκρισης.

Να σημειωθεί πως ακόμη και οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι σοκαρισμένοι από την αγριότητα της δολοφονίας της γυναίκας από την 15χρονη κόρη της….

newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button