ΔΙΑΦΟΡΑ

Έγκλημα στο Λουτράκι: Θρήνος στην κηδεία της 42χρονης – Τα σπαρακτικά λόγια της κόρης της

Δεν μπορούν να βρουν παρηγοριά οι συγγενείς και οι φίλοι της 43χρονης Φωτεινής που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Λουτράκι.

Η σορός της μεταφέρθηκε χθες στη Μύκονο, εκεί όπου έζησε για χρόνια και σήμερα, κηδεύτηκε, συνοδεία του πρώην συζύγου της και της αγαπημένης, συντετριμμένης κόρης τους.

Το 20χρονο κορίτσι, μίλησε στο MEGA για το χαμό της μητέρα της.

«Ήταν η αδυναμία μου!… Πάντα στο επίκεντρο και έφυγε στο επίκεντρο… Δεν χρειάζεται να εκφράσω συναισθήματα… Δεν υπάρχουν λόγια για αυτά… Καμιά φορά η ζωή μας κάνει απίστευτες εκπλήξεις», είπε.

Την απέραντη θλίψη για την εν ψυχρώ δολοφονία της 43χρονης αλλά και του φαρμακοποιού συντρόφου της, διαδέχεται η οργή για τον φονιά. Ο 45χρονος πρώην σύντροφός της άτυχης γυναίκας, συνεχίζει να είναι ο βασικός ύποπτος και όλες οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στον εντοπισμό του.

Παρ’ ότι οι αστυνομικοί «σαρώνουν» όλη τη χώρα, ο 45χρονος έχει χαθεί από προσώπου γης. Όσο οι ώρες περνούν, το σενάριο να έχει καταφέρει να διαφύγει στην Αλβανία μοιάζει ολοένα και πιο πιθανό. Μεσολάβησαν 16 ολόκληρες ώρες έως ότου οι έρευνες στραφούν σε αυτόν.

Ο τρόπος που φέρεται να έδρασε είναι ανατριχιαστικός. Επιτέθηκε με πρωτοφανή μανία στα θύματά του, χωρίς να τους αφήσει περιθώριο να αντιδράσουν. Τους χτύπησε πρώτα στο κεφάλι, κι ύστερα στην καρδιά τον φαρμακοποιό και στην καρωτίδα την 43χρονη. Σαν να τους έδωσε χαριστικές βολές για να τους αποτελειώσει. Μ’ ένα φονικό όπλο που μέχρι στιγμής, δεν έχει εντοπιστεί.

Οι αστυνομικοί ωστόσο, έχουν στα χέρια τους στοιχεία που τους βοηθούν να λύσουν το μυστήριο του διπλού φονικού στο Λουτράκι. Το dna και τα αποτυπώματα του 45χρονου είναι περασμένα στο σύστημα της αστυνομίας, καθώς διαθέτει… «πλούσιο» φάκελο από το παρελθόν..

newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button