ΔΙΑΦΟΡΑ

Ειρήνη Μερκούρη. Απο τις πίστες… καλόγρια σε μοναστήρι

Ειρήνη Μερκούρη. Απο τις πίστες… καλόγρια σε μοναστήρι

Η τραγουδίστρια παλιότερα είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις της τη βαθιά της πίστη αλλά κανείς δεν περίμενε πως θα ακολουθούσε το δρόμο του Θεού.  Μία από τις τελευταίες φορές που έκανε κάποια δημόσια εμφάνιση ήταν τον Δεκαπενταύγουστο στην Τήνο, όπου μάλιστα μπήκε με τα γόνατα στην εκκλησία της Παναγίας σύμφωνα με τα παραπολιτικά. Λίγο καιρό μετά και συγκεκριμένα τον περασμένο Οκτώβριο, η ίδια εθεάθη στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου εκδικαζόταν κάποια υπόθεσή της.

  • Πλέον, η τραγουδίστρια βρίσκεται κλεισμένη σε μοναστήρι ως δόκιμη καλόγρια για αρχή. Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε, αλλά και οι ελάχιστες δουλειές που είχε κλείσει το τελευταίο διάστημα, την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button