ΔΙΑΦΟΡΑ

ΕΚΑΒ Ρόδου: «Έφυγε» ο γιατρός των αεροδιακομιδών και «φύλακας – άγγελος» των νησιωτών, Σπύρος Δημητρόπουλος

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το εργασιακό σωματείο του ΕΚΑΒ Ρόδου, αναφέρει τα εξής:

Με μεγάλη μας λύπη ενημερωθήκαμε για τον χαμό του Ιατρού του τμήματος αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, Κου Δημητρόπουλου Σπυρίδων. Το Δ.Σ. του εργασιακού σωματείου ΕΚΑΒ Ρόδου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια αυτή.

Για πολλά χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε συνεργασία με τους διασώστες μας, αποτελώντας έναν “φύλακα-άγγελο” για τους κατοίκους των ακριτικών νησιών μας. Ο Κος Δημητρόπουλος είχε διετελέσει και αναπληρωτής διευθυντής του παραρτήματος Μυτιλήνης.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Δυτική Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Γέροντα Νεκταρίου Μουλατσιώτη

Η Οσία Γερόντισσα Παϊσία μοναχή, κατά σάρκα μητέρα του Γέροντα Νεκταρίου Μουλατσιώτη, αναχώρησε για την αιώνια ζωή, μετά τον Εσπερινό των Αγίων Πάντων και του Αγίου Παϊσίου του Μεγάλου, όπου είχε λάβει και το όνομά του κατά την μοναχική κουρά της.

Το άγιο σκήνωμά της θα εκτεθεί προς προσκύνηση για τους πιστούς, στην ανδρώα Ιερά Μονή του Τρικόρφου Φωκίδος.Το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιουνίου 2022 και ώρα 5:30 μ.μ. θα γίνει η εξόδιος ακολουθία στο Καθολικό της ανδρώας Ιεράς Μονής όπου και θα ενταφιαστεί εντός του αυλείου χώρου της Μονής. ΠΗΓΗ: nafpaktianews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button