ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκκληση για βοήθεια: Ο μικρός Δημήτρης έχει ανάγκη την στήριξη μας για την αποκατάστασή του

Έκκληση για βοήθεια: Ο μικρός Δημήτρης έχει ανάγκη την στήριξη μας για την αποκατάστασή του

Έκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του μικρού Δημήτρη Μηνά που δίνει σοβαρή μάχη για την αποκατάστασή του καθώς οι εμπύρετοι σπασμοί που εμφάνισε λόγω γρίπης εξελίχθηκαν σε εγκεφαλίτιδα και το παιδί χρειάστηκε να μείνει σε κώμα για αρκετό διάστημα. Σήμερα ο μικρός νοσηλεύεται σε Κέντρο Αποκατάστασης όπου προσπαθεί να συνέλθει.

Το κείμενο της έκκλησης

Ο μικρός Δημήτριος Μηνάς του Αθανασίου στις 27/01/2018 εισήχθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με έντονους εμπύρετους σπασμούς από γρίπη, η οποία κατόπιν εξελίχθηκε σε εγκεφαλίτιδα με αποτέλεσμα να περιέλθει σε κωματώδη κατάσταση. Χρειάστηκε διασωλήνωση και παραμονή στη ΜΕΘ παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου για δύο μήνες. Κατόπιν, εξήλθε από τη ΜΕΘ παίδων φέροντας τραχειοτομή για την αναπνοή και γαστρεκτομή για τη σίτισή του.

Από τις 28/3/2018 μέχρι τις αρχές Ιουνίου νοσηλεύτηκε στην Γ΄ Παιδιατρική κλινική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου. Στη συνέχεια, οι γιατροί συμβούλεψαν να πάει το παιδί σε κέντρο αποκατάστασης, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα.

Το κέντρο αποκατάστασης και η καθημερινότητα του μικρού Δημητράκη απαιτούν αρκετά χρήματα και η οικογένεια δυσκολεύεται να ανταποκριθεί σε αυτά μόνη της. Η βοήθειά σας είναι ευπρόσδεκτη.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Λογαριασμός 397/009850-78 ΜΗΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR9401103970000039700985078

[infokids.gr]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button