ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκκληση σοκ της οικογένειας του 18χρονου νεκρού Νίκου Μοίραλη-“Όποιος είδε κάτι να μας το πεί”

Έκκληση σοκ της οικογένειας του 18χρονου νεκρού Νίκου Μοίραλη-“Όποιος είδε κάτι να μας το πεί”

Δεν έχουν ησυχάσει ούτε στιγμή. Και πως να το κάνουν άλλωστε. Το παιδί τους έχασαν. Και μάλιστα με πολύ απότομο και βίαιο τρόπο. Έκκληση προς οποιονδήποτε είδε κάτι τα  μοιραία δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση που στοίχησε τη ζωή στον 18χρονο Νικόλαο Μοίραλη στην Πατρών Κλάους απευθύνει η οικογένεια του νεαρού.

Με ανάρτησή τους στα social media οι γονείς του Νικόλα, Μάκης και Λευκοθέα, αναφέρουν:“Πάτρα, 25 Απριλίου 2020 μεταξύ 17:00- 17:15 στην συμβολή των οδών Πατρών Κλάους και Γλαύκου, στην Πάτρα, διερχόμενο Ι.Χ παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 18χρονο αθλητή Νικόλαο Μοίραλη, ο οποίος επέβαινε σε ποδήλατο και εκινείτο επί της οδού Πατρών – Κλάους με κατεύθυνση προς την Πάτρα.

Έως τώρα, οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος παραμένουν ανεξιχνίαστες. Η οικογένεια του εκλιπόντος απευθύνει έκκληση σε όποιον έτυχε να βρίσκεται στο σημείο του δυστυχήματος ή διαθέτει οποιοδήποτε συναφές -με το περιστατικό- στοιχείο, να επικοινωνήσει μαζί της.

Συγκεκριμένα, ζητείται η εμφάνιση του ποδηλάτη που κινείτο τη παραπάνω ημέρα και ώρα στην παραπάνω διασταύρωση και οδηγούσε επί της οδού Γλαύκου (με κατεύθυνση προς τη θάλασσα) λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία σύγκρουση. Κάθε πληροφορία θα είναι χρήσιμη, ώστε τεκμηριωμένα να διαφωτιστούν οι συνθήκες του δυστυχήματος. Οι γονείς, Μάκης και Λευκοθέα Κόνταρη – Μοίραλη. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945377009”

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button