ΥΓΕΙΑ

Εκπληκτικό τσάι: Ένα φλιτζάνι την ημέρα θα σας κάνει να ξεχάσετε τις καρδιακές παθήσεις

Ένα τσάι που παράγεται από τα χωρίσματα του καρυδιού (που χωρίζουν το εσωτερικό του πυρήνα), βρέθηκε ότι είναι πολύ αποτελεσματικό απέναντι στο μπλοκάρισμα των στεφανιαίων αρτηριών, στις καρδιακές παθήσεις και στον πυρετό. Η στένωση των στεφανιαίων αρτηριών είναι συχνά μια αντανάκλαση της χρόνιας δηλητηρίασης από τη νικοτίνη.

 

Τσάι Καρυδιάς

Αυτό το καταπληκτικό φάρμακο συνιστάται ιδιαίτερα για τους καπνιστές.

 

Το βράδυ μουλιάστε τέσσερα με πέντε χωρίσματα καρυδιού, και παρασκευάστε με αυτά, το πρωί, τσάι. Πιείτε το με άδειο στομάχι. Θα είναι καλό να καταναλώνετε αυτό το τσάι κάθε μέρα, επειδή συμβάλλει στη ρύθμιση της πίεσης του αίματος και ανακουφίζει από τον πόνο στο στήθος.

KEEP PARTITIONS WALNUTS IS HEALING CURE FOR MANY DISEASES

Το τσάι που γίνεται από τα χωρίσματα καρυδιού λειτουργεί με επιτυχία ενάντια στον υψηλό πυρετό που συνδυάζεται με πόνο στην καρδιά. Επιφέρει άμεση ανακούφιση με την πρώτη κούπα του τσαγιού. Αν ο πόνος είναι μόνιμος, θα πρέπει να συνεχίσετε να παίρνετε το τσάι έως ο πόνος στο στήθος ή ο υψηλός πυρετός σταματήσουν.

healthylifetricks

πηγη revealedtheninthwave.blogspot.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button