ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Δείτε ποιες περιοχές θα επηρεαστούν…

 

Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένονται σε αρκετές περιοχές της χώρας κυρίως από αύριο Τετάρτη (17-06-2015) έως και την Παρασκευή (19-06-2015)…

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα Τρίτη (16-06-2015) τις απογευματινές μόνο ώρες καταιγίδες θα σημειωθούν στη Θράκη και πιθανόν την ανατολική Μακεδονία που τοπικά θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Αύριο Τετάρτη (17-06-2015) από τις απογευματινές ώρες ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν στη Μακεδονία, τη Θράκη και την Ήπειρο και καταιγίδες τη διάρκεια της νύχτας στη Θεσσαλία. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν ισχυρούς άνεμους.

Την Πέμπτη (18-06-2015) οι βροχές και καταιγίδες που θα σημειώνονται καταιγίδες περιόδους στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα είναι καταιγίδες τόπους ισχυρές και κυρίως στα κεντρικά και βόρεια θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Την Παρασκευή (19-06-15) ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες καταιγίδες περιόδους κυρίως στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου αλλά σταδιακά μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν.

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button