ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται ξανά ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και δυνατοί άνεμοι

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται ξανά ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και δυνατοί άνεμοι

Καιρός ΕΜΥ: Νέο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει κυρίως το βορειοδυτικό τμήμα της χώρας – Πού χρειάζεται αυξημένη προσοχή – Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι θα πλήξουν τη χώρα από αύριο Τρίτη (15/05) σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για αύριο Τρίτη (15/05) εξέδωσε η ΕΜΥ, σύμφωνα με το οποίο ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, προβλέπονται κυρίως στα βορειοδυτικά.

Σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ, ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, αναμένεται να πλήξουν από το μεσημέρι το Βόρειο Ιόνιο (κυρίως περιοχή Κέρκυρας – Παξών), αλλά και την Ήπειρο.

Η κακοκαιρία αναμένεται να «χτυπήσει» το απόγευμα τη Δυτική Μακεδονία, πιθανώς τη Δυτική Στερά και τη Δυτική και Βόρεια Θεσσαλία.

Ενώ από το βράδυ θα βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα» η Κεντρική Μακεδονία.

πηγη newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button