ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο: Νεκρή και η 25χρονη Φαίη Μυλωνοπούλου από το φρικτό τροχαίο στη Βούλα

Έκτακτο: Νεκρή και η 25χρονη Φαίη Μυλωνοπούλου από το φρικτό τροχαίο στη Βούλα

Δυστυχώς κατάληξε μετά από μάχη που έδινε για 15 ημέρες και η 25χρονη Φαίη Μυλωνοπούλου – Χατζηρουσέα, η οδηγός στο φρικτό τροχαίο στη Βούλα.

Η 25χρονη οδηγός του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο στη Βούλα, κατέληξε το μεσημέρι της Τρίτης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, όπου και νοσηλευόταν, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Στις 29 Δεκεμβρίου, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 25χρονη εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρα, με αποτέλεσμα από τη σφοδρή σύγκρουση να βρει ακαριαίο θάνατο η 19χρονη συνοδηγός του οχήματος

Η οδηγός διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένη στο Ασκληπιείο Βούλας, παρά το γεγονός ότι δεν εφημέρευε, και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου σήμερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Η άτυχη κοπέλα ήταν μητέρα ενός τετράχρονου κοριτσιού.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button