ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο-Βρέθηκε πριν από λιγο νεκρός στο αυτοκίνητο του ο 44χρονος Γιώργος

Έκτακτο-Βρέθηκε πριν από λιγο νεκρός στο αυτοκίνητο του ο 44χρονος Γιώργος

Νεκρός στη θέση του οδηγού, μέσα στο αυτοκίνητό του, βρέθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα ένας 44χρονος άνδρας, στο Βόλο.

Ο άτυχος Γιώργος εντοπίστηκε χωρίς να αναπνέει στη θέση του, ενώ παρουσίαζε πτωματική ακαμψία.

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 44χρονο στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με το magnesianews η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθεί ο θάνατός του.

Έκτακτο-Στη “φάκα” ο πα-τέρας της 8χρονης που πυροβολήθηκε με πιστόλι-μπρελόκ

Όλα συνέβησαν πρίν απο λίγη ώρα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κρυψώνα-καβάτζα τον πατέρα της 8χρονης που πυροβολήθηκε στο πόδι.

Η σύλληψη του πατέρα που ήταν εξαφανισμένος έγινε στην περιοχή των Λιοσίων. Τόσο αυτός όσο και η μητέρα που διαφεύγει της σύλληψης κατηγορούνται για παραμέληση ανηλίκου. Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου (04.04.2020), όταν η μητέρα ήταν στο δρόμο με τα δύο παιδιά της, την 8χρονη και τον 5χρονο γιο της.

Κάποια στιγμή ο 5χρονος βρήκε κάτι που έμοιαζε με στυλό, το μάζεψε και το έβαλε στην τσέπη του, χωρίς όμως να πει κάτι στη μητέρα του.

Όταν έφτασαν στο σπίτι, το έδειξε στην αδερφή του και άρχισε να παίζει με αυτό. Δυστυχώς, όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για όπλο – στυλό, το οποίο κάποια στιγμή εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας το κοριτσάκι στο πόδι.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button