ΔΙΑΦΟΡΑ

Εκτέλεσαν την ηθοποιό Τάνια Μεντόσα μπροστά στο παιδί της

Νεκρή από σφαίρες αγνώστου στη μέση του δρόμου και μπροστά στα μάτια του γιού της έπεσε η γνωστή ηθοποιός, Τάνια Μεντόσα. Άλλο ένα θύμα των καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό, όπως όλα δείχνουν.

Όλα έγιναν στην Κουερναβάκα όταν ένοπλος κινούμενος με μοτοσικλέτα, εκτέλεσε την Τάνια Μεντόσα. Η 42χρονη ηθοποιός είχε απαχθεί το 2010 μαζί με τον σύζυγο και τον γιο της.

Η επίθεση εναντίον της διαπράχθηκε χθες το απόγευμα, ενώ περίμενε τον γιο της στην έξοδο αθλητικού κέντρου, ανέφερε πηγή προσκείμενη στην εισαγγελία της Μορέλος.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης έφθασε με μοτοσικλέτα και άνοιξε πυρ αμέσως εναντίον της ηθοποιού, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της.

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Θρήνος – Νεκρός ο Αντώνης Κωστέλος. Ο αγαπημένος δάσκαλος των παιδιών

Θλίψη σκόρπισε στην εκπαιδευτική κοινότητα της Αχαΐας, αλλά και στους μαθητές του, ο θάνατος του δασκάλου, Αντώνη Κωστέλου.

Ο άτυχος 49χρονος δάσκαλος, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, είχε διδάξει επί πολλά χρόνια στο Δημοτικό Σχολείο Ισώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε χτυπηθεί από κορονοϊό και παρά την μάχη που έδωσε επι δυο εβδομάδες δεν τα κατάφερε.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button