ΔΙΑΦΟΡΑ

Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκαλύπτει: “Ξυπνάω ένα πρωϊ και έχω καρκίνο”

«Ξυπνάς ένα πρωί και έρχεται η βόμβα. Δεν υπάρχει συμβουλή για αυτό το πράγμα. Είναι κάτι προσωπικό το πως μπορεί ο κάθε ένας να κουμαντάρει τη ζωή του. Έχω αλλάξει πάρα πολύ. Έχω βάλει μια τάξη και πρόγραμμα στη ζωή μου. Έχω κόψει πολλά πράγματα, έχω παραμερίσει πολλά πράγματα που δεν τα χρειάζομαι στη ζωή μου.

Ανθρώπους, δουλειές, τα πάντα. Δηλαδή, έχω κάνει τη ζωή μου λίγο πιο ήρεμη. Όχι ότι είναι εντελώς ήρεμη, αλλά σίγουρα είναι πιο ήρεμη από πριν. Πλέον έχω προτεραιότητες. Η οικογένεια και ο γιος μου είναι πάνω από όλα και το εννοώ. Πριν δεν ήταν έτσι. Προσπαθούσα να τα συνδυάσω και δεν τα κατάφερα. Ο γιος μου είναι η προτεραιότητα μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ δουλειά, αν πρώτα δεν κανονίσω τον χρόνο μου με το παιδί μου.

Δεν θα τον αφήσω ποτέ πίσω», είπε χαρακτηριστικά η Γιώτα Κουφαλίδου στο Σίγμα και την Κωνσταντίνα Ευρυπίδου και συνεχίζει: «Την ώρα που μου είπαν ότι θα χάσω τα μαλλιά μου, τους είπε δεν κάνω χημειοθεραπεία. Ξεχάστε το! Και ξέρω ότι πολλές γυναίκες το έχουν πει αυτό.

Είναι μεγάλο σοκ για μία γυναίκα να χάνει τα μαλλιά της […] Όταν μου εξήγησαν τους λόγους που έπρεπε να γίνει η χημειοθεραπεία, έκατσα και μίλησα με τον εαυτό μου και είχα δώσει ως παράδειγμα του εαυτού μου, ότι τα μωρά τα μικρά, όπως είναι το μωρό μου ή άλλα μωρά χάνουν τα μαλλάκια τους. Οπότε είπα “Γιώτα κλείσε το στοματάκι σου, ακολούθησε τη διαδικασία που πρέπει γιατί θα είναι προσωρινό και θα είσαι μια χαρά”.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button