ΔΙΑΦΟΡΑ

Ελληνοαμερικανός σκότωσε τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του και αυτοκτόνησε ανήμερα της Ημέρας του Πατέρα

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Οχάιο των ΗΠΑ, με τον Ελληνοαμερικάνο Νικόλαο Μαυράκη να δολοφονεί την οικογένειά του και στη συνέχεια να δίνει τέλος στη ζωή του, ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 47χρονος πρώην στρατιωτικός, πυροβόλησε την 37χρονη σύζυγό του, τον 13χρονο γιο του και την 5χρονη κόρη του.

Συγγενής της οικογένειας ειδοποίησε τις Αρχές καθώς καλούσε στο σπίτι και δεν έβρισκε κανέναν, με την αστυνομία να φτάνει στο σπίτι και να βρίσκει τα πτώματα.

Όπως ανέφερε ο συγγενής που κάλεσε την αστυνομία, ο Νικόλαος Μαυράκης υπέφερε από διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD) μετά το στρατό και αντιμετώπιζε προβλήματα.

Ο 47χρονος ήταν λοχίας και αποσύρθηκε το 2013 μετά από 20 χρόνια υπηρεσίας σε Αφγανιστάν και Ιράκ.

Καβάλα-Τραγωδία: Έχασε τη σύζυγο και τον γιο του από κορoνοϊό και αυτοκτόνησε

Τον αυτόχειρα βρήκε απαγχονισμένο η ίδια του η κόρη.

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να δώσει ένας συνταξιούχος αγρότης, κάτοικος Ελαιοχωρίου, ο οποίος κρεμάστηκε με σχοινί μέσα στο σπίτι του

Όπως αναφέρει το kavalapost.gr, τον αυτόχειρα βρήκε νεκρό η ίδια του η κόρη περίπου στις 16:00 μετά το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Ιουνίου 2021.

Η γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια, αλλά ήταν ήδη αργά.

Να σημειωθεί ότι τον τελευταίο χρόνο, μέσα σε λίγο μόλις διάστημα, ο συνταξιούχος αγρότης είχε «χάσει» τόσο τη σύζυγό του όσο και τον γιο του οι οποίοι αμφότεροι είχαν νοσήσει από κορωνοϊό.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button