ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ «έσβησε» στο μεροκάματο 19χρονος ντελιβεράς

Δεν άντεξε ο 19χρονος ντελιβεράς που τραυματίστηκε βαριά σε τροχαίο στις 9 Ιουνίου με το μηχανάκι του. Δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας νωρίτερα την Τρίτη (13.06.2023).

Μετά από σχεδόν 4 ημέρες μάχης στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι σε τροχαίο, ο 19χρονος ντελιβεράς άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το lamiareport ο άτυχος νέος οδηγούσε την Παρασκευή, 9 Ιουνίου μέσα στην πόλη του Ορχομενού. Επέστρεφε από παραγγελία, όταν για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και βρέθηκε στην άσφαλτο.

Διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε η εισαγωγή του σε ΜΕΘ.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στην Εντατική του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου και κατέληξε το πρωί της Τρίτης, 13 Ιουνίου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button