ΔΙΑΦΟΡΑ

“Ένας απλό βήχας που θεωρούσα πως είναι βρογχίτιδα, ήταν τελικά μία σπάνια μορφή καρκίνου”

Καρκίνος: «Θεωρούσα ότι ήταν βρογχίτιδα»

Το 2017 κατέληξα να έχω από έναν απλό βήχα, έναν επίμονο βήχα. Ο βήχας μου παρέμεινε για πάρα πολύ καιρό, μέχρι που φτάσαμε στο 2018. Ο βήχας μου είχε γίνει τόσο επίμονος, που σχεδόν δεν σταματούσε ποτέ.

Το επόμενο σύμπτωμα που παρουσίασα ήταν η αισθητή μείωση του βάρους μου. Έτσι, αποφάσισα να επισκεφθώ τον προσωπικό ιατρό μου. Μου πρότεινε να κάνω εξετάσεις αίματος και μου έδωσε αντιβιοτικά. Καμία βελτίωση. Έτσι, αποφάσισε να μου παραπέμψει στην ακτινογραφία θώρακος. Εκεί, βρέθηκε και το πρόβλημα που έπρεπε να αντιμετωπίσω. Είχα όγκο στο στήθος. Συγκεκριμένα, έναν όγκο 8 εκατοστών στον δεξιό πνεύμονά μου. Ήταν πλέον γεγονός. Είχα καρκίνο.

“Ένας απλό βήχας που θεωρούσα πως είναι βρογχίτιδα, ήταν τελικά μία σπάνια μορφή καρκίνου”

Η ιστορία μιας γυναίκας που πάλεψε με τον καρκίνο

Μετά από δύο εβδομάδες συνέβησαν και χειρότερα. Ο ογκολόγος που συνομιλούσα, μου είπε ότι έπασχα από μία σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου. Ωστόσο, δεν είχε εξαπλωθεί. Οι χημειοθεραπείες ξεκίνησαν αμέσως. Στην ηλικία των 37 ετών, περνούσα 2 με 3 ημέρες της εβδομάδας στο νοσοκομείο. Έπρεπε, όμως να δώσω μια μάχη.

Μέσα σε λίγους μήνες, όλες οι τρίχες του σώματός μου, είχαν εξαφανιστεί. Οι μεταγγίσεις αίματος ήταν πολύ συχνές. Κέρδισα τη μάχη, με τη στήριξη δικών μου ατόμων. Πηγαίνω για εξετάσεις ανά τρίμηνο καθ δουλεύω καθημερινά. Αν η κατάστασή μου παραμείνει έτσι, θα έχω θεραπευτεί.

Ευχαριστώ το θεό και θαυμάζω το σώμα μου. Και μην ξεχνάτε…. Είναι σημαντικό να ζητάτε βοήθεια, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά. Η υγεία μας είναι πάνω από όλα. Οφείλουμε να την προστατέψουμε. Να την προστατέψουμε για εμάς, αλλά και για όσους μας αγαπούν.

πηγη .i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button