ΔΙΑΦΟΡΑ

Τελευταία φώτο με τον νεκρό αδερφό του: Σε τραγική κατάσταση ο Νίκος Πολυδερόπουλος μετά το ξαφνικό θάνατό του

Μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το απόγευμα των Χριστουγέννων, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του Νίκου Πολυδερόπουλου.

Ο Παντελής Πολυδερόπουλος ήταν 28 ετών και δούλευε ως μπάρμαν σε γνωστό μαγαζί της Πάτρας. Ο αδερφός του ηθοποιού έφυγε από τη ζωή ανήμερα των Χριστούγεννων μετά από ανακοπή καρδιάς, ενώ χθες Παραμονή Χριστουγέννων δούλευε κανονικά.

Νίκος Πολυδερόπουλος – Η τελευταία φωτογραφία

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ήταν πολύ δεμένος με τα αδέρφια του και πολλές μοιραζόταν στα social media φωτογραφίες μαζί τους.

Στις 18 Αυγούστου ο ηθοποιός έκανε την τελευταία ανάρτηση με τον αδερφό του Παντελή που έφυγε από τη ζωή. Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είχε κοινοποιήσει τότε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί του, αλλά και με τους άλλους δυο αδερφούς του, Παναγιώτη και Πάρη και τον ανιψιό του.

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button