ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Επαγγελματικό μυστικο! Πώς να κάνετε το μπαγιάτικο ψωμί ολόφρεσκο και τραγανό!

Πώς να κάνετε το μπαγιάτικο ψωμί ολόφρεσκο και τραγανό!

Κι όμως.. Αν το ψωμί είναι μπαγιάτικο, υπάρχει τρόπος να το κάνουμε, φρέσκο-φρέσκο σα να βγήκε μόλις από τον φούρνο! Πώς θα κάνω το μπαγιάτικο ψωμί σαν φρέσκο:

Περνάμε όλη την επιφάνειά του με ένα παγάκι, ή απλά το ψεκάζουμε με παγωμένο νερό και το ψήνουμε για 12 περίπου λεπτά, σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς! Φρέσκο, τραγανό και μοσχοβολιστό ψωμί!

Εναλλακτικά:  Μπορούμε βέβαια να το κόψουμε σε φέτες και να το ψήσουμε και να φτιάξουμε σπιτικές φρυγανιές! Μπορύμε, ακόμη, να περάσουμε τις σπιτικές μας φρυγανιές από το μούλτι και να έχουμε φρεσκοτριμμένη γαλέτα για κιμάδες ή πανέ!

Πώς να κάνετε το μπαγιάτικο ψωμί ολόφρεσκο και τραγανό!

Κι όμως.. Αν το ψωμί είναι μπαγιάτικο, υπάρχει τρόπος να το κάνουμε, φρέσκο-φρέσκο σα να βγήκε μόλις από τον φούρνο! Πώς θα κάνω το μπαγιάτικο ψωμί σαν φρέσκο:

Περνάμε όλη την επιφάνειά του με ένα παγάκι, ή απλά το ψεκάζουμε με παγωμένο νερό και το ψήνουμε για 12 περίπου λεπτά, σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς! Φρέσκο, τραγανό και μοσχοβολιστό ψωμί!

Εναλλακτικά:  Μπορούμε βέβαια να το κόψουμε σε φέτες και να το ψήσουμε και να φτιάξουμε σπιτικές φρυγανιές! Μπορύμε, ακόμη, να περάσουμε τις σπιτικές μας φρυγανιές από το μούλτι και να έχουμε φρεσκοτριμμένη γαλέτα για κιμάδες ή πανέ!

Πηγη anatropionline.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button