ΔΙΑΦΟΡΑ

Έπεσε το iPhone μέσα στην μπανιέρα και πέθανε από ηλεκτροπληξία.

Αυτή η 24χρονη Ρωσίδα πέθανε από ηλεκτροπληξία όταν της έπεσε το iPhone μέσα στην μπανιέρα.

Αυτή η φοβερή τραγωδία έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα στη Μόσχα. Η Evgenia Sviridenko καθώς διάβαζε τις ενημερώσεις της στο VKontakte μια ρώσικη έκδοση του Facebook όταν ξαφνικά το iPhone 4 γλίστρησε από τα χέρια της και έπεσε μέσα στο νερό. Ο συγκάτοικος του σπιτιού ανησύχησε καθώς βρισκόταν επί ώρα μέσα στο μπάνιο. Άνοιξε την πόρτα του μπάνιου και την είδε να επιπλέει πάνω στο νερό.

Όταν ρωτήθηκε από την Moscow Times ο συγκάτοικος της Sviridenko εξήγησε ότι είδε την φίλη του να έχει το iPhone συνδεδεμένο με τον φορτιστή. Η κοπέλα ακόμα έτρεμε και βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Μόλις έφτασαν οι πρώτες βοήθειες ήταν είδη πολύ αργά. Η εφημερίδα 20minutes αναφέρθηκε στο περιστατικό και σε άρθρο της είπε ότι η Apple είχε κατασκευάσει τους φορτιστές της με τέτοιον τρόπο ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους ατυχήματα. Αυτή είναι η Evgenia Sviridenko!! πηγη apisteuta.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button