ΔΙΑΦΟΡΑ

Επίδομα παιδιού Α21: Πότε πληρώνεται η δεύτερη δόση – Κλείνει η πλατφόρμα

Πότε κλείνει προσωρινά η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού Α21 Κλείνει την προσεχή Παρασκευή (06/04) η πλατφόρμα των αιτήσεων για το επίδομα παιδιού Α21 προκειμένου να προχωρήσουν οι διεργασίες για την πληρωμή της δεύτερης δόσης.

Eιδικότερα, ο ΟΠΕΚΑ προετοιμάζεται για την καταβολή της δεύτερης δόσης του επιδόματος παιδιού στους δικαιούχους του Α21. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και η καταβολή της δεύτερης δόσης του επιδόματος, η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 – Επίδομα Παιδιού, όπως άλλωστε συμβαίνει πριν από κάθε νέα πληρωμή, θα κλείσει προσωρινά στις 6 Μαΐου 2022 και ώρα 18:00.

Κατόπιν αυτού, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις μέχρι να γίνει η εκκαθάριση και η πληρωμή της δεύτερης δόσης, η οποία είναι προγραμματισμένη για την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Μάϊου 2022. Μέχρι την υποβολή της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος τρέχοντος έτους, θα λαμβάνονται υπόψη για τον υπολογισμό του δικαιούμενου ποσού τα εισοδήματα του φορολογικού έτους 2021.

Υπενθυμίζεται προς τους ενδιαφερομένους ότι για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον σύνδεσμο https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/erotiseis-apantiseis/ προκειμένου να διαβάσουν τις Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις για το Επίδομα Παιδιού Α21.

πηγη neolaia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button