ΔΙΑΦΟΡΑ

4 αγόρια μπήκαν κρυφά στο σπίτι μιας γιαγιάς – Αυτό που συνέβη όταν τα έπιασε έχει συγκλονίσει τον πλανήτη!

4 αγόρια μπήκαν κρυφά στην αυλή μιας γιαγιάς – Αυτό που συνέβη όταν τα έπιασε έχει συγκλονίσει τον πλανήτη!

Η 75χρονη Gerry Suttle από το Riesel του Τέξας, ζει σε ένα μεγάλο κτήμα. Αλλά επειδή άφησε τα χορτάρια να μεγαλώσουν υπερβολικά, της έστειλαν κλήτευση να εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Ωστόσο, η Gerry ισχυρίζεται ότι ουδέποτε έλαβε την κλήτευση και όταν δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή της!

Τα νεαρά αδέλφια Reynolds, επίσης από το Riesel, έμαθαν για το περιστατικό από τις τοπικές ειδήσεις και ήξεραν ότι έπρεπε να κάνουν κάτι.

«Δεν την έχουμε συναντήσει ποτέ, αλλά είναι 75 ετών και χρειάζεται βοήθεια με τα χόρτα. Νομίζω ότι είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε«, εξήγησε ο Blaine Reynolds. Πήραν λοιπόν μερικές χορτοκοπτικές μηχανές και πήγαν στο σπίτι της ηλικιωμένης.

Μετά από δύο ώρες δύσκολης δουλειάς, κάτω από τον καuτό ήλιο, η αυλή της Gerry ήταν πεντακάθαρη! Φυσικά οι ηλικιωμένοι μπορούν να γίνουν ευτυχισμένοι με μια απλή κίνηση, όπως και αυτή η γλυκιά γιαγιά που έβγαλε φωτογραφία με την εγγονή της

Όταν η ηλικιωμένη είδε τι είχαν κάνει γι’ αυτήν, έμεινε άφωνη και να κλαίει από τη χαρά της καθώς αγκάλιαζε τους νεαρούς.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button