ΔΙΔΑΧΕΣ

Επίκειται έξοδος από την Σένγκεν; ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ : ¨η κυβέρνηση θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα¨.

Όλα αυτά που ζούμε τούτες τις κρίσιμες στιγμές κυοφορούν συνθήκες για την επαλήθευση του πνευματοκίνητου λόγου του Οσίου Παισίου.

¨η κυβέρνηση θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα¨.

Τα γεγονότα πάνε τάκα-τάκα.

Οι πρόσφατες πιέσεις των ξένων για κοινές περιπολίες στο Αιγαίο μαζί με τους ¨θαλασσόλυκους της στέπας¨ Τούρκους , ..

ο συσχετισμός τους με τις επόμενες δόσεις του μνημονίου που πρόκειται να μας δώσουν αν φυσικά παραδώσουμε εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα …

τα φοβερά αδιέξοδα που δημιουργούνται λόγω της επικείμενης στεγανοποίησης των συνόρων των Σκοπίων και του εγκλωβισμού εκατοντάδων εξαγριωμένων προσφύγων που θα αισθάνονται σαν ποντίκια μέσα στην φάκα της μνημονιακής Ελλάδος που δεν θα μπορεί στο τέλος να τους προσφέρει ένα πιάτο φαί γιατί και αυτή θα το στερείται…

δημιουργούν την μεγαλύτερη πρόκληση των τελευταίων δεκαετιών για την επιβίωση του Έθνους και της διασφάλισης του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.

Αναγάγαμε το θέμα αυτό δια της αρθρογραφίας μας από τον Σεπτέμβριο ως το μείζον με επανειλημμένα άρθρα διότι συσχετίζεται με τον γεωπολιτικό δούρειο ίππο που μας έμπασαν οι Τούρκοι μέσα στην Τροία της μνημονιακής Ελλάδος.

¨Αν κλείσει τα σύνορα η Ευρώπη πλην Ελλάδος μπαίνουμε σε άμεση εμπλοκή με τους Τούρκους;¨ 6 Σεπτεμβρίου 2015

¨Ο φράχτης στα Σκόπια ένα βήμα για την Ελληνοτουρκική σύρραξη.¨24 Ιανουαρίου 2016

Η επικαιρότητα σήμερα βοἀ

Ένα «βήμα» πριν οι ΕΔ αναλάβουν την φύλαξη των συνόρων – Επίκειται έξοδος από την Σένγκεν

¨H Eλλάδα είναι έτοιμη να προχωρήσει στην αναστολή της Συνθήκης Σένγκεν που απλά σημαίνει ότι την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών και των προσφύγων που έρχονται από τα πολεμικά μέτωπα του Ιράκ και της Συρίας την αναλαμβάνουν οι ΕΔ/

Γιατί θα συμβεί αυτό:

Η Ελλάδα βγαίνοντας από την Συνθήκη Σένγκεν παύει να είναι ο ενδιάμεσος σταθμός και παύει να ισχύει η αντιμετώπιση των παρανόμως εισερχομένων στην χώρα από την Ακτοφυλακή και τις λοιπές υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών και καθίσταται ζήτημα των Ελληνικών ΕΔ.¨ του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου pronews.gr/portal/25/01/2016

Στην Συρία στο Ιράκ και ποιος άλλος ξέρει ίσως και στο Ιράν , Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία μπαίνουμε σε Παγκόσμια γεωπολιτική εμπλοκή γεγονός που θα αυξήσει μαζί με τις πολεμικές μάχες και τις προσφυγικές ροές προς την Ευρώπη δια μέσου Ελλάδος.

Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι σκηνοθέτες του Γ΄Παγκόσμιου Πολέμου και νοιάζονται μόνο για να φυλάξουν τα νώτα τους εις βάρος της Ελλάδος την οποία θέλουν ακόμα μια φορά να την αδικήσουν κατάφωρα.

Ήταν γνωστά όλα αυτά στον Άγιο Παίσιο πριν 30 και χρόνια… και μεταξύ των άλλων έλεγε

¨Θα βγάλει η (Ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλη στρατό.¨

¨Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα.¨

¨Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο χάθηκε…¨ σελ.434 Βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994». http://www.pentapostagma.gr/

Σήμερα οι ΕΔ αντιμετωπίζουν μια πρωτόγνωρη πρόκληση απόρροια του μεγάλου πολεμικού κακού που έρχεται…

Άραγε έμπροσθεν αυτών των αυξημένων αναγκών οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα μπορούν να αναλάβουν και διεθνείς υποχρεώσεις τους; Μάλλον φαντάζει δύσκολο.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ο Ελληνικός Στρατός να αναλάβει δυναμική παρουσία στα υδάτινα και ηπειρωτικά σύνορα μας διασφαλίζοντας την ΕΠΙΒΙΩΣΗ του Ελληνικού Έθνους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος μας που κάποιοι το ΄τσαλάκωσαν΄ και άφησαν την Πατρίδα ¨γυμνή στην μπόρα που ήρθε¨.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button