ΔΙΑΦΟΡΑ

Επίθεση Με Bιτpιόλι! Συγκλοvίζει η Χειpούργος: «Δεν Θα Της Αpέσει Το Απoτέλεσμα»

Επίθεση Με Bιτpιόλι! Συγκλοvίζει η Χειpούργος: «Δεν Θα Της Αpέσει Το Απoτέλεσμα»

Επίθεση Με Bιτpιόλι! Συγκλοvίζει η Χειpούργος: «Δεν Θα Της Αpέσει Το Απoτέλεσμα»

Το βίντεο που ακολουθεί τα λέει όλα.

Επίθεση με βιτριόλι- Συγκλονίζει η περιγραφή της χειρουργού της άτυχης 34χρονης – Ελάχιστα λεπτά μετά την επέμβαση στην 34χρονη που δέχθηκε την βάρβαρη επίθεση με το βιτριόλι, η…

Συγκλονίζει η περιγραφή της χειρουργού της άτυχης 34χρονης.

Δείτε σε βίντεο την συγκλονιστική της περιγραφή.

Ελάχιστα λεπτά μετά την επέμβαση στην 34χρονη που δέχθηκε την βάρβαρη επίθεση με το βιτριόλι, η χειρουργός περιέγραψε στο Live News με μελανά χρώματα το μέλλον της νεαρής γυναίκας.

Μόλις λίγα λεπτά από την στιγμή που είχε ολοκληρώσει το χειρουργείο στην 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, η χειρουργός του Θριάσιου, Μαρία Καλοφώνου,

Επιμελήτρια της Α’ Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων μίλησε ζωντανά στο Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega.

Η κυρία Καλοφώνου περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα την κατάσταση

της πανέμορφης κοπέλας, που δέχθηκε την βάρβαρη επίθεση με το βιτριόλι.

Πιο συγκεκριμένα η γιατρός είπε: «Αφαιρέσαμε τμήματα από το νεκρό δέρμα. Τα καλύψαμε με κάτι που αποκαλείται τεχνητό δέρμα και θα της δώσει την βάση για την αποκατάστασή της στο μέλλον.

Σήμερα, ασχοληθήκαμε με το πρόσωπο γιατί ήταν το πιο επείγον. Το μάτι της ήταν καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε και κάθε μέρα αξιολογείται».

Στο ερώτημα αν θα υπάρξει η μέρα που θα γίνει εντελώς καλά είπε:

«Η κοπέλα δεν μπορεί να γίνει τελείως καλά το ξέρει και η ίδια και το περιβάλλον της. Το δέρμα είναι ένα όργανο που δεν μπορεί να αποκατασταθεί πλήρως.

Δεν θα έχει την εικόνα που θα είχε πριν. Δεν θα της αρέσει η εικόνα που θα έχει. Δεν θα είναι μια εικόνα για την οποία θα είναι χαρούμενη.

Την έχω ενημερώσει γιατί συζητήσαμε λίγο και δεν την κούρασα. Θέλω να περάσει λίγος καιρός να ηρεμήσει και ξέρει ότι αυτό που συμβαίνει θα την ταλαιπωρήσει για πολύ καιρό»…πηγή..true.gr

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα συγκλονιστικά είπε για την 34χρονη:

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button