ΔΙΑΦΟΡΑ

Ερευνητής παρατηρεί: Πλανήτες σχημάτισαν τον Σταυρό τη στιγμή που ο Θεάνθρωπος βρισκόταν στον Σταυρό

Σε αυτή την εικόνα, οι πλανήτες Κρόνος, Ουρανός, Δίας, Γη και η Αφροδίτη φαίνονται ευθυγραμμισμένοι σε σχήμα το οποίο μοιάζει με τον Ιησού στο Σταυρό, κάτι που πιστεύεται ότι συνέβη στις 3 του Απρίλη, 33 μ.Χ.

Ένας ιστορικός ερευνητής παρατήρησε ότι οι προαναφερόμενοι πλανήτες ευθυγραμμίστηκαν για να σχηματίσουν ένα σχήμα που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένας άνθρωπος σε ένα σταυρό και μάλιστα την ημέρα που για πολλούς έλαβε χώρα η σταύρωση του Ιησού Χριστού, δηλαδή 3 Απριλίου του 33 μ.Χ.

“Αρκετές μελέτες έχουν επισημάνει ότι η ημερομηνία βασίζεται στην Αγία Γραφή, σε ημερολόγια, σε αστρονομικές συνθήκες, ακόμα και στη γεωλογία,” αναφέρει ο ερευνητής από το Πανεπιστήμιο του Wisconsin-Madison Miguel Antonio Fiol.

Στην απεικόνιση που έδωσε ο ίδιος στη δημοσιότητα φαίνεται η θέση των πλανητών κατά την προαναφερόμενη ημερομηνία σχεδόν 2.000 χρόνια πριν. Σημειώνει επίσης ότι τα δαχτυλίδια του Κρόνου στην κορυφή του σχήματος θα μπορούσαν να θεωρηθουν ότι αντιπροσωπεύουν ένα «φωτοστέφανο» στο κεφάλι του Ιησού . Ο Ουρανός και ο Δίας σχηματίζουν τα χέρια τεντωμένα, ενώ Γη και η Αφροδίτη σχηματίζουν τα πόδια.

“Ακόμα και με την πρώτη ματιά ήξερα ότι έμοιαζε με τη σταύρωση” είπε ο Fiol και πρόσθεσε “Αλλά χρειάστηκε χρόνος για να αποκαλύψω όλες τις απίστευτες ομοιότητες.”

Ο ερευνητής λέει ότι η πλανητική ευθυγράμμιση ξεκίνησε στα μέσα Μαρτίου και διήρκεσε μέχρι τα μέσα Απριλίου του 33 μ.Χ. Η ίδια ευθυγράμμιση συμβαίνει μία φορά κάθε 333 χρόνια, και έχει παρατηρηθεί έξι φορές μεταξύ του έτους 2000 και 0 μ.Χ.

“Οι άνθρωποι θα δουν ό, τι θέλουν να δουν αν και νομίζω ότι το να είναι μια σύμπτωση είναι δύσκολο επιχείρημα να επικαλεστεί κανείς” δήλωσε ο ερευνητής.

πηγη agioritikovima.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button