ΔΙΑΦΟΡΑ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Γκέλυ Μαυροπούλου

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Γκέλυ Μαυροπούλου

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Η Γκέλυ Μαυροπούλου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι της.

Η σπουδαία πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου έπεσε μέσα στο σπίτι της και παραλίγο η πτώση της να αποβεί μοιραία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η ηθοποιός έχει κάκωση στην οσφυική μοίρα, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την υγεία της.

Το πρωί της Τετάρτης ενώ καθάριζε το σπίτι της ζαλίστηκε και έπεσε χτυπώντας τη σπονδυλική της στήλη. Πήρε τηλέφωνο το ΕΚΑΒ και τη μετέφεραν στα επείγοντα περιστατικού δημόσιου νοσοκομείου

Η 88χρονη ηθοποιός, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, έπεσε και χτύπησε τη σπονδυλική της στήλη, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της και έκανε τις δουλειές εξαιτίας μίας ξαφνικής ζαλάδας.

Ευτυχώς, η Γκέλυ Μαυροπούλου δεν έχασε τις αισθήσεις της και κατάφερε να ζητήσει βοήθεια.Τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στα έκτακτα περιστατικά δημοσίου νοσοκομείου.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, η σπουδαία ηθοποιός έχει κάκωση στην οσφυική μοίρα, ωστόσο οι γιατροί που την κουράρουν είναι αισιόδοξοι για την υγεία της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γκέλυ Μαυροπούλου ήταν παντρεμένη με τον συνάδερφό της, Στέφανο Στρατηγό, ενώ δεν απέκτησε παιδιά.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button