ΔΙΑΦΟΡΑ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Απόστολος Γκλέτσος

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Απόστολος Γκλέτσος

Στο νοσοκομείο της Λαμίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Κυριακής ο Απόστολος Γκλέτσος.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο ηθοποιός εισήχθη με συμπτώματα υψηλού πυρετού και δύσπνοιας, τα οποία αρχικά δημιούργησαν κάποιες ανησυχίες για κορονοϊό, μιας και τα παραπάνω αποτελούν συμπτώματα που συνδέονται άμεσα με αυτόν.

Ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για τον covid 19 και διαπιστώθηκε πως είχε λοίμωξη του αναπνευστικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, πριν από λίγες ώρες, ο ίδιος ο Απόστολος Γκλέτσος ζήτησε να μεταφερθεί στο σπίτι του, παρόλο που οι γιατροί επέμεναν να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή στο νοσοκομείο.

Επίσης, ζητήθηκε από τον ηθοποιό να κάνει και μοριακό τεστ για τον κορονοϊό για πιο ασφαλή αποτελέσματα.

«Δεν ήθελε να μείνει άλλο στο περιβάλλον του νοσοκομείου, όμως θα παρακολουθείται στενά από ιατρούς μέχρι και την Παρασκευή. Όπως καταλαβαίνεται, ενώ σήμερα θα έπρεπε να ταξιδέψει στην Κύπρο για τα γυρίσματα των 8 Λέξεων, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων..

dikaiologitika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button