ΔΙΑΦΟΡΑ

Έσβησε χθες Έλληνας παρουσιαστής. Τον «σκότωσε» ο Καρκίνος

Έσβησε χθες Έλληνας παρουσιαστής. Τον «σκότωσε» ο Καρκίνος

Αυτό είναι απώλεια. Μεγάλη απώλεια. Όχι μόνο για τους δικούς του αλλά και για την πιάτσα μας. Αλλά δυστυχώς δεν έχει ακόμη βγεί το φάρμακο για τον καρκίνο.

Τον καρκίνο που σκοτώνει καθημερινα χωρίς κοινωνικές εξαιρέσεις.

Ήταν 62 ετών – Είχε διατελέσει διευθυντής και έγραφε στο περιοδικό “Θύρα 7”, ενώ τηλεοπτικά είχε εμφανιστεί στα κανάλια TV-Magic, Τηλετώρα και ΑΡΤ.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκος Μορτάκης.

Ο Νίκος Μορτάκης ήταν διευθυντής και έγραφε στο περιοδικό “Θύρα 7” για τέσσερα χρόνια, ενώ είχε παρουσία σε τηλεοπτικές εκπομπές στο κανάλι TV-Magic, Τηλετώρα και ΑΡΤ, οι οποίες ήταν και αυτ

Το τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο και ήταν παραγωγός στο Κανάλι Ένα του Πειραιά, όπου έκανε συχνά μεταδόσεις αγώνων των Ερυθρολεύκων τόσο από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όσο και από το ΣΕΦ.

Τους τελευταίους μήνες αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας, νοσηλεύτηκε στο κρατικό Νικαίας όπου άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος από τον καρκίνο.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button