ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτσι αντέδρασαν οι τρεις άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ όταν έφτασαν στο διαμέρισμα του παιδοκτόνου!

 

Σοκαρισμένοι και οι αστυνομικοί με τον…
παιδοκτόνο: «Τι έκανες, έπνιξες το παιδί σου;» – Έτσι αντέδρασαν οι τρεις άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ όταν έφτασαν στο διαμέρισμα του Ευόσμου

«Καλά ρε, τι έκανες; Έπνιξες το παιδί σου;».

Με τη φράση αυτή αντιμετώπισαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον 47χρονο συνάδελφό τους των ΜΑΤ όταν έφτασαν στο διαμέρισμα του Ευόσμου προκειμένου να τον συλλάβουν μετά το ψυχρό τηλεφώνημα που έκανε ανακοινώνοντας ότι στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του.

Όταν οι άνδρες ανέβηκαν στο πρώτο όροφο του σπιτιού να δουν τι συμβαίνει δεν πίστευαν στα μάτια τους. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις αστυνομικοί δεν σταμάτησαν επαναλαμβάνουν την ίδια φράση: «Καλά ρε, τι έκανες; Έπνιξες το παιδί σου;».

Οι γείτονες του 47χρονου παιδοκτόνου αναφέρουν πως το 7χρονο κοριτσάκι ήταν χαρά Θεού. Έβγαινε και έπαιζε στο μπαλκόνι, χαιρετούσε τους γείτονές του και τραγουδούσε, όπως τα περισσότερα παιδιά στην ηλικία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr o παιδοκτόνος είχε περίεργη συμπεριφορά. Άλλοτε μιλούσε απότομα, άλλοτε μιλούσε παράξενα και γενικά συμπεριφερόταν άγαρμπα καθώς φαινόταν πάντα πεσμένος και καταθλιπτικός.

Παρόλα, πάντως, τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και είχαν διαγνωστεί από ιδιώτες ψυχιάτρους, άνθρωπος του στενού του κύκλου ανέφερε στο protothema.gr πως τα παιδιά του τα λάτρευε.

O 47χρονος κρατούσε συχνά το παιδί του επειδή η σύζυγός του δούλευε έως αργά ενώ το δεύτερο παιδί της οικογένειας, ένα βρέφος, το έπαιρνε στο σπίτι της η πεθερά του.

Η γυναίκα του, η οποία μετά το σοκ νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, εργαζόταν και έφευγε πολύ νωρίς το πρωί. Γυρνούσε σπίτι το απόγευμα και τις περισσότερες φορές έφευγαν όλοι μαζί, δεν έμεναν πολύ στο σπίτι.

Ο 47χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

 

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button