Θρήνος σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση θανάτου του Νίκου Γαλανού, σε ηλικία 80 ετών.
Έτσι βρήκαν νεκρό τον Νίκο Γαλανό μέσα στο σπίτι του
Ο σπουδαίος ηθοποιός εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στου Παπάγου, σήμερα το μεσημέρι (19/5) από στενή του φίλη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb. Αμέσως, στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και απέκλεισε το διαμέρισμά του.
Ο Νίκος Γαλανός έφυγε από τη ζωή σήμερα, Δευτέρα 19 Μαΐου, σε ηλικία 79 ετών, βυθίζοντας σε πένθος τους οικείους του και όχι μόνο. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Βίκυ Χατζή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο Νίκος Γαλανός άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του.
ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ
Ο αγαπημένος ηθοποιός έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Η απώλεια του Νίκου Γαλανού προκαλεί ανείπωτη θλίψη στον θεατρικό και καλλιτεχνικό κόσμο.
«Ο καταξιωμένος πρωταγωνιστής έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν στο σπίτι του. Στο πλευρό του βρίσκονταν η σύντροφός του, η οποία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, διαπίστωσε τον θάνατό του», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζή.
Ο γνωστός ηθοποιός συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά «Η Γη της Ελιάς» μέχρι τον Ιανουάριο του 2025. Λόγω της επιδείνωσης της υγείας του, ο θεράποντας ιατρός του έκρινε απαραίτητο να αποχωρήσει.
Τεράστια θλίψη προκάλεσε αργά το απόγευμα της Δευτέρας 19 Μαΐου η είδηση ότι ο σπουδαίος ηθοποιός, Νίκος Γαλανός, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 79 ετών μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.
Ποιος ήταν ο Νίκος Γαλανός
Ο Νίκος Γαλανός γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 1945 ως Νίκος Σουπιωνάς. Έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 1962 ερμηνεύοντας ένα μικρό ρόλο στην ταινία “Οργή”. Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη, ενώ έκανε το θεατρικό του ντεμπούτο παίζοντας μαζί με την Τζένη Καρέζη στα τέλη της δεκαετίας του 1960.
Την ίδια περίοδο συμμετείχε και στις ταινίες “Κραυγή” (1964), “Τα δάκρυα μου είναι καυτά” (1964), “Ο Ουρανοκατέβατος” (1965), “Η λεωφόρος του μίσους” (1968), “Πανικός” (1969) και “Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα” (1969).
Στις αρχές της δεκαετίας του 1970 πρωταγωνίστησε μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία “Ένα αστείο κορίτσι” στο ρόλο του Αλέκου Βενιέρη γενόμενος ευρέως γνωστός, ενώ ακολούθησαν κι άλλοι πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε ταινίες. Κάποιες από τις πιο γνωστές είναι “Ορατότης μηδέν” (1970), “Ο Αστραπόγιαννος” (1970), “Η Αλίκη Δικτάτωρ” (1972), ενώ η ταινία “Η αμαρτία της ομορφιάς” το 1972 σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ακόμη το 1974 έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο μέσω της σειράς “Οι Δίκαιοι” ακολουθώντας πρωταγωνιστικοί ρόλοι στις σειρές “Το Ταξίδι”, “Έρωτας και Επανάσταση”, “Η μάχη των πελαργών”, “Οι φρουροί της Αχαΐας” και άλλες.
Νίκος Γαλανός: Συγκλονισμένη η Κάτια Δανδουλάκη με το θάνατό του
Ο πρωταγωνιστής της σειράς Η Γη της Ελιάς το τελευταίο διάστημα παρέμενε εκτός τηλεόρασης καθώς η υγεία του ήταν επιβαρυμένη, με τον ίδιο να είναι «εξαφανισμένος» – δείτε εδώ αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr.
Από την στιγμή που έγινε γνωστή η σπαρακτική είδηση, η ελληνική showbiz έχει πλημμυρίσει με μηνύματα και δημοσιεύσεις για τον θάνατο του ηθοποιού – δείτε τες εδώ. Έτσι λοιπόν, και η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία διατηρούσε δεσμό με τον Νίκο Γαλανό πριν από πολλά χρόνια, θέλησε να τον αποχαιρετήσει με έναν ξεχωριστό τρόπο.
Η ανάρτηση της Κάτιας Δανδουλάκη για το θάνατο του Νίκου Γαλανού
Η Κάτια Δανδουλάκη λοιπόν, προέβη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να αποχαιρετήσει τον συνεργάτη και πρώην σύντροφό της. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους μέσω story, ενώ, έγραψε: «Δεν υπάρχουν λόγια… Νίκο καλό ταξίδι».
Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές: ” Μαρίνα Αυγέρη ” ” Το δίχτυ ” “Αθάνατες Ιστορίες Αγάπης ” “Ένας Πυγμαλίων ” “Η μενεξεδένια πολιτεία ” “Λέσχη μυστηρίου ” ” Ο κόσμος και ο Κοσμάς” “Μαντώ Μαυρογένους ” “Τα σκληρά καρύδια ” ” Οι Ιερόσυλοι ” ” Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα ” “Καφενείο Εμιγκρέκ ” “Η βεντέτα ” “Ο Άγνωστος” “Αντίζηλες” “Το Τραστ ” “Ανατολικός Άνεμος” ” Τμήμα Ηθών” “Κάζα ντι μακαρόνι” ” Η Ελίζα και οι άλλοι” “Πάθος” “Η οργή των θεών ” “Χαραυγή” “Τολμηρές Ιστορίες” ” Η Λάμψη” “Έκπτωτος Άγγελος” ” Το κλειδί ” “Κάτω από την Ακρόπολη” “Αν μ’ αγαπάς” ” Μη μου λες αντίο ” “Απαγορευμένη Αγάπη ” “Τα χρυσά κορίτσια” ” 1 μήνας και κάτι” “Ποιος μας πιάνει!” ” Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα ” ” 4 ” ” Κλεμμένα Όνειρα ” “9 Μήνες” “Έρωτας Μετά” “Η Γη Της Ελιάς”.
Ο αρραβώνας με την Κάτια Δανδουλάκη και το παρελθόν του
Είναι ένας άνθρωπος που πάντοτε προστάτευε την προσωπική του ζωή και την κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο σε συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει κατά καιρούς έχει μιλήσει για το παρελθόν του και τις γυναίκες που έχουν περάσει από δίπλα του.
Έχει πραγματοποιήσει δύο γάμους, συγκεκριμένα, για τους οποίους έχει αναφέρει: «Τον πρώτο μου γάμο τον έκανα όταν ήμουν 18 χρόνων, ανήκω σε μια γενιά που ο γάμος ήταν θεσμός. Εμείς το θέλαμε, ήμασταν 1,5 χρόνο μαζί και μετά από πέντε μήνες γάμου χωρίσαμε».
Ο δεύτερος γάμος του πραγματοποιήθηκε όταν εκείνος ήταν 35 ετών. Γυναίκα του ήταν η επίσης ηθοποιός και πολύ γνωστή πρωταγωνίστρια εκείνης της εποχής, Κατερίνα Μαραγκού. Είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της σειράς «Μενεξεδένια Πολιτεία» και, όπως δήλωναν, ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.
Το διαβάσαμε εδώ toendiaferon.gr



