ΔΙΑΦΟΡΑ

Εξωτερικά φαίνεται ένα παλιό, μικρό σπιτάκι. Το εσωτερικό του όμως, θα σας καταπλήξει!

Σύμφωνα με τον Kevin Durkin, η ιστορία της εταιρείας του πάει τόσο πίσω όσο τα παιδικά του χρόνια, όταν περνούσε τα απογεύματά του εξερευνώντας έναν παλιό αχυρώνα στο Catskill Mountains.

Σχεδόν 50 χρόνια αργότερα, η εταιρεία του Heritage Restorations, συνεχίζει αυτή την παράδοση. Πρωτολειτούργησε το 1997 και μοναδικός σκοπός της είναι να μετατρέπει παλιούς αχυρώνες σε απίστευτα σπίτια για ολόκληρες οικογένειες.

Στην περίπτωση του αχυρώνα που θα δούμε παρακάτω χρειάστηκε να τον χτίσουν σχεδόν από την αρχή. Το καινούριο σπίτι είναι τόσο ευρύχωρο, που ακόμη και η κρεβατοκάμαρα που βρίσκεται στη σοφίτα έχει δική της σοφίτα!

 

 

 

 

 

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button