ΔΙΑΦΟΡΑ

Ευχάριστα νέα!

Ευχάριστα νέα!

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Ευχάριστα νέα! Νικήτρια η μικρή Αλεξία – Επιτυχημένη η πολύωρη επέμβαση

Πέντε ώρες στο χειρουργείο, με την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου Παίδων, να κάνει τα αδύνατα δυνατά, η κρανιοπλαστική επέμβαση της μικρής Αλεξίας ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

«Ακόμη και την ώρα που έμπαινε στο χειρουργείο, η κόρη μας χαμογελούσε. Από τα μάτια της αντλώ δύναμη και στέκομαι όρθια εδώ και 15 μήνες», εξομολογείται στο Infokids η Νικολέτα Σαμαρτζή, μητέρα της 9χρονης.

Βγαίνει από τη ΜΕΘ – Ελπίδες για το μόσχευμα

Ένα 24ωρο μετά το δύσκολο χειρουργείο, η Αλεξία βγαίνει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νικήτρια. Οι γιατροί αισιοδοξούν, ο οργανισμός της να δεχθεί το μόσχευμα και να πάνε όλα καλά.

Συγκινεί Ελληνίδα πρωταγωνίστρια: «Οι γιατροί έσκιζαν τα ιμάτιά τους όταν έμεινα έγκυος»

«Η μικρή πριν λίγες ημέρες έγινε 8. Η ίδια μου λέει “δεν θέλω να γίνω ηθοποιός”, αλλά εγώ κάτι βλέπω. Aλλά είναι πολύ μικρή ακόμα. Παραλίγο να φτάσω σε ένα σημείο να μην μπορώ να κάνω ένα παιδί.

Αλλά τώρα που έχω ένα παιδί και συνειδητοποιώ ότι την έχω κάνει σε μια μεγαλύτερη ηλικία από ότι θα “έπρεπε”, μου δίνει τη δυνατότητα να μπορώ να περάσω χρόνο μαζί της και να μην προσπαθώ να κυνηγάω πράγματα.

Οι γιατροί έσκιζαν τα ιμάτιά τους όταν έμεινα έγκυος. Ένας άνθρωπος μόνο που είπε ότι μπορείς να κάνεις παιδί και αυτός δεν ήταν γυναικολόγος, ήταν ενδοκρινολόγος.

Είναι θαύμα ότι υπάρχει η Φραντζέσκα. Είχα πέσει ψυχολογικά εννοείται. Τους έλεγα “τι μου λέτε, εγώ ανεβαίνω στην σκηνή και κάνω πράγματα που δεν είναι καν ο εαυτός μου, θα μου πείτε εμένα ότι για αυτό που γεννήθηκε

το σώμα μου να κάνει που είναι να γεννήσω και να κάνω παιδιά, ότι δεν γίνεται;”. Ήρθε χωρίς εξωσωματική», δήλωσε η Πέγκυ Τρικαλιώτη καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ»..

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button