ΔΙΑΦΟΡΑ

Φίλοι της δολοφονημένης Ντόρας στη Ρόδο έστησαν μικρό μνημείο στο σημείο που έπεσε νεκρή

Αναγράφεται η ημερομηνία της γυναικοκτονίας, 22/09/2021…

Σχεδόν ενάμισι μήνα μετά την άνανδρη δολοφονία της Ντόρας Ζαχαριά στη Ρόδο από τις σφαίρες του πρώην συντρόφου της Κώστα Μοίρα, οι φίλοι της 32χρονης εκπαιδευτικού αποφάσισαν να τιμήσουν τη μνήμη της με ένα μικρό μνημείο στο σημείο που έπεσε νεκρή, αναγράφοντας την ημερομηνία της γυναικοκτονίας, 22/09/2021…

Έστειλαν μάλιστα και σχετική δήλωση στην εφημερίδα «Ροδιακή» αναφέροντας ότι κανείς δεν θα την ξεχάσει και πως άφησε πίσω της αναπάντητα γιατί:

«Αγαπημένη Ντόρα μας, θα σε έχουμε στη σκέψη μας. Το ταπεινό παράδειγμα της ζωής ήταν τα καλύτερα μαθήματα που μας έδινες στη ζωή. Η ανιδιοτέλειά σου, η δοτικότητά σου, η αφοσίωσή σου, η αγάπη σου για όλους τους ανθρώπους… Θα τα θυμόμαστε. Υπήρξες δασκάλα πολλών παιδιών που με τη στάση σου και το παράδειγμά σου τα πήγες ένα βήμα μπροστά. Σου στέρησε τη ζωή… Έφυγες και άφησες πίσω σου αναπάντητα γιατί… Καλό ταξίδι, Ντορούλα μας…».

nb keimeno dora rodos mnimeio

πηγη newsbreak.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button