ΔΙΑΦΟΡΑ

Blue Horizon: Αυτός είναι ο Αντώνης που σκοτώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά – Είχε νοητική υστέρηση

Ο 36χρονος Αντώνης Κ. που έχασε τη ζωή του, όταν βρέθηκε κάτω από τα νερά του Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά, ήταν ένα νέο παιδί με προβλήματα νοητικής υστέρησης. Ήταν το αγαπητό παιδί του Αγίου Νικολάου και η κοινωνία είχε σταθεί δίπλα σε αυτόν και την οικογένειά του.

Ο 36χρονος Αντώνης Κ. που έχασε τη ζωή του, όταν ενττοπίστηκε κάτω από τα νερά του Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά, ήταν ένα νέο παιδί με προβλήματα νοητικής υστέρησης. Ήταν το αγαπητό παιδί του Αγίου Νικολάου και η κοινωνία είχε σταθεί πλάι σε αυτόν και την οικογένειά του.

Ειδικότερα, σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στον Άγιο Νικόλαο από τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη Κ. ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν μέλη του πληρώματος τον έριξαν από το καράβι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr ο 36χρονος λεγόταν Αντώνης και ήταν το αγαπητό παιδί του Αγίου Νικολάου. Ο Αντώνης Κ., σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται να ήταν άτομο με νοητική υστέρηση. Ένας αδύναμος, άκακος άνθρωπος που ζούσε διαφορετικά και δύσκολα, χωρίς ασφάλιση και έσοδα. Βοηθούσε επαγγελματίες της τοπικής αγοράς, κουβαλούσε ψώνια και καθάριζε καταστήματα.

Σύμφωνα με μάρτυρες που μίλησαν στο Newsbomb.gr ο άτυχος 36χρονος ζούσε με τα δύο αδέρφια του και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Αγίου Νικολάου. Έκανε διάφορες δουλειές. Ο ίδιος και η οικογένειά του εξυπηρετούνταν από την κοινωνική υπηρεσία του νομού και το κοινωνικό παντοπωλείο.

Αυτός είναι ο 36χρονος Αντώνης:

Άμεσα στην περιοχή που ζούσε ο άτυχος 36χρονος έτρεξαν για βοήθεια και συμπαράσταση άνθρωποι που είχαν μέσα στην καρδιά τους τον άτυχο Αντώνη και την οικογένειά του. Η κοινωνική υπηρεσία ήταν στο πλευρό τους ενώ φαίνεται πως ένα από τα αδέρφια διακομίστηκε προληπτικά στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού.

Ήδη έχει προταθεί η κηδεία του να γίνει δημοσία δαπάνη από τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button