ΔΙΑΦΟΡΑ

Φονικό στην Ανδραβίδα: Στο σπίτι του βασικού υπόπτου τώρα η Αστυνομία

Αστυνομικοί βρίσκονται στο σπίτι του 57χρονου Έλληνα – Είχε οικονομικές διαφορές με το ζευγάρι – Αναζητείται από χθες το απόγευμα

Κοντά στην εξιχνίαση της 4απλης δολοφονίας στην Ανδραβίδα, θεωρούν πως βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες οι αρχές, την ώρα που αναζητείται ένα ακόμα άτομο ηλικίας περίπου 57ετών κάτοικος του χωριού, με τον οποίο το νεαρό ζευγάρι φαίνεται να είχε οικονομικές διαφορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr αυτή την στιγμή αστυνομικοί βρίσκονται στο σπίτι του 57χρονου Έλληνα, ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει δυο μεγάλα παιδιά. Το σπίτι του μάλιστα βρίσκεται μόλις δυο στενά παρακάτω από το σημείο της φρικτής δολοφονίας

Ο συγκεκριμένος άνδρας αναζητείται από χθες το βράδυ όχι μόνο από τους αστυνομικούς, αλλά και από την οικογένεια του, που μέχρις ώρας δεν έχει καταφέρει να τον εντοπίσει.

Στο χωριό όλοι τον περιγράφουν ως έναν σκληρό χαρακτήρα, που είχε κατά καιρούς διαφορές με πολλούς και για διαφορετικούς λόγους.

Το ζευγάρι φαίνεται εδώ και λίγους μήνες εξαιτίας των δυσκολιών που αντιμετώπιζε να μην του πλήρωνε μέρος των οικονομικών τους συμφωνιών με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να αφαιρέσει την ζωή τόσο των γονιών όσο και των δυο παιδιών τους ηλικίας 3 και 2 ετών.

Ως φήμη που μένει να επιβεβαιωθεί λέγεται πως μετά την αποτρόπαια πράξη του ίσως κι εκείνος να έδωσε τέλος στη ζωή του.

Σκηνές θρίλερ στην Ανδραβίδα

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τον αστυνομικών που όλο το βράδυ παρέμειναν στο σπίτι της οικογένειας όπου βρίσκεται κοντά στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, συλλέγοντας στοιχεία, το αρχικό σενάριο που ήθελε τον πατέρα να αφαίρεσε την ζωή από την μητέρα και τα δυο τους παιδιά 3 και 2 ετών και στην συνέχεια να αυτοκτόνησε, φαίνεται να καταρρίπτεται καθώς μέχρι ώρας στην αυλή, όπου βρέθηκαν οι  σοροί, εντοπίστηκαν μόνο κάλυκες και όχι το 9αρι όπλο.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, οι σοροί του 32χρονου και της 28χρονης εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, ενώ το ηλικίας τριών ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο δάπεδο της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ. Όσον αφορά το άλλο παιδί, ηλικίας δύο ετών, βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι από τον 12χρονο αδελφό του.

Προφανώς ο δράστης είχε σκοπό να εξαφανίσει τα πτώματα, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το αρρωστημένο σχέδιο του, αφού κάτι φαίνεται πως τον τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή, ενδεχομένως η εμφάνιση του 12χρονου.

Ακόμη, μέσα στο σπίτι έχουν εντοπιστεί διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ενώ τα τραύματα που φέρουν οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας παραπέμπουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πλήγματα από πυροβόλο όπλο.

astynomia


Κλιμάκια από την Ηλεία, την Αχαΐα και την Αττική, «χτενίζουν» σήμερα από το πρωί τον τόπο του εγκλήματος, και την γύρω περιοχή για την εύρεση στοιχείων.

ερευνες

Εκλιπαρούσε για βοήθεια ο 12χρονος

Σύμφωνα με το patrisnews, οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος σοκάρουν ακόμα περισσότερο αφού αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν πως όταν το 12χρονο παιδί βρήκε σε μια λίμνη αίματος τη μητέρα του, τον πατριό του και τα δύο αδέρφια του. Μάλιστα,  έσυρε το μικρότερο από τα δυο παιδιά έξω στο δρόμο διανύοντας μερικά μέτρα προκειμένου να ζητήσει απεγνωσμένα βοήθεια από τους περαστικούς.

andravida_oikogeneia2
andravida_oikogeneia3

Διερχόμενοι πολίτες που αντίκρισαν το θέαμα ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο μετέφερε το άτυχο μωράκι στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

andravida_oikogeneia


«Μας έφερε το μωρό παγωμένο»

Τις πρώτες στιγμές μετά την ανακάλυψη του αποτρόπαιου εγκλήματος από τον γιο της οικογένειας περιγράφει, επιχειρηματίας, που διατηρεί συνεργείο, κοντά στο σπίτι που έγινε το φονικό.

Όπως περιγράφει στην κάμερα του Patrisnews, το 12χρονο αγόρι έφτασε έξω από το μαγαζί του, φωνάζοντας βοήθεια, κρατώντας το μόλις ενός έτους αδερφάκι του, το οποίο ήταν ήδη νεκρό. «Μας το έφερε παγωμένο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να βοηθήσουν τον 10χρονο και κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

Δείτε βίντεο: Φονικό στην Ανδραβίδα: Τι δείχνουν οι έρευνες – Έχει άλλοθι ο πρώην σύζυγος

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button