ΔΙΑΦΟΡΑ

Φωτιά στο Μαρτίνο Φθιώτιδας – Μάχη για να μην επεκταθεί προς την Εθνική

Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά στο Μαρτίνο Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, πυροσβέστες ήδη επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ συνδράμουν και εναέρια μέσα.

Παράλληλα, δίνουν μάχη για να μην επεκταθεί προς την εθνική οδό.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στο 120 χλμ της Εθνικής Οδού.

Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα.

Φωτιά Εύβοια: Σοκαριστική στιγμή στον αέρα – Εγγονή παρακαλεί τους παππούδες της να φύγουν από το σπίτι

Νεαρή, βλέποντας την καταστροφική φωτιά στις Ροβιές κάλεσε στο OPEN. Το έκανε για να μιλήσει με τη γιαγιά της και να προσπαθήσει να την πείσει να εγκαταλείψει το σπίτι της την ώρα που η φωτιά πλησιάζει.

Η δημοσιογράφος που καλύπτει την καταστροφική φωτιά στην Εύβοια προσπάθησε να πείσει δύο ηλικιωμένους. Το έκανε για να εγκαταλείψουν το σπίτι τους στις Ροβιές, για να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τους πείσει και η δημοσιογράφος έφερε σε επαφή την εγγονή με τη γιαγιά της ώστε να της μιλήσει, με την ηλικιωμένη να συνομιλεί με την εγγονή της, λέγοντάς της ότι εγώ είμαι από εδώ, «δεν μπορώ να φύγω». Τελικά και με την παρέμβαση της αστυνομίας, οι δύο ηλικιωμένοι απομακρύνθηκαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button