ΔΙΑΦΟΡΑ

Φριχτός θάνατος. Αυτός ήταν ο Στέλιος…

Φριχτός θάνατος. Αυτός ήταν ο Στέλιος. Τον συνέθλιψε ο τράκτορας του φορτηγού του

Φριχτό τέλος για 45χρονο οδηγό φορτηγού τον οποίο και συνέθλιψε ο τράκτορας του φορτηγού την ώρα που επιχειρούσε να τον κοτσάρει στην καρότσα.

Τραγικό τέλος έμελλε να βρει προχθές το πρωί ένας αυτοκινητιστής, σε δυστύχημα που σημειώθηκε μέσα σε πλοίο της γραμμής, στο λιμάνι της Σούδας, στα Χανιά. Πρόκειται για τον 45χρονο οδηγό φορτηγού Στέλιου Καραμπινάκη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα την ώρα που προσπαθούσε να συνδέσει καρότσα στον τράκτορα του οχήματός του.

Το δυστύχημα έφερε ξανά στο προσκήνιο τους σοβαρούς κινδύνους που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση οι ιδιοκτήτες-οδηγοί φορτηγών οχημάτων.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button